Hurstin vähävaraisten joulujuhla jo toista kertaa Messukeskuksessa

Hurstin vähävaraisten joulujuhla jo toista kertaa Messukeskuksessa

Messukeskus saa kunnian olla mukana luomassa ainutlaatuista aattopäivän juhlaa, sillä Heikki Hurstin joulujuhla vähävaraisille, kodittomille ja syrjäytyneille järjestetään tulevana jouluaattona jo toista kertaa Pasilassa.

Hurstin joulujuhla järjestetään Messukeskuksessa 24.12. klo 12 – 15. Juhlahetkeen kuuluu ruokailun ja yhdessäolon lisäksi musiikkia ja lämminhenkistä, jouluaiheista ohjelmaa. Esiintymään saapuvat tenori Lasse Riutanmaa ja sopraano Vilja Riutamaa. Jouluista ohjelmistoa säestää pianisti.

Viime vuonna vieraita oli pitkälti yli tuhat. Järjestelyihin osallistuu runsaat sata vapaaehtoista.

Käytössä on jättihalli, jossa sekä ruoan jakelu että ohjelma pystytään toteuttamaan rinnatusten yhtenäisessä isossa tilassa. Näin vieraat pystyvät nauttimaan juhlasta rauhassa ruokaillen ja samanaikaisesti musiikista nauttien. Lähtiessään osallistujat saavat mukaansa lahjakassin täynnä jouluruokia.

Heikki Hursti jatkaa vanhempiensa aloittamaa vähävaraisten ja yksinäisten auttamista. Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry perustettiin vuonna 1983, mutta itse työ alkoi jo 1960-luvulla. Yhdistys toimii kaupoilta ja muilta yrityksiltä saatavien lahjoitusten varassa. Vaate- ja ruoka-avustuksia jaetaan apua tarvitseville Helsingin Kalliossa ympäri vuoden. Hurstin ruokajakelut ja vähävaraisille järjestämät tilaisuudet helpottavat tuhansien apua tarvitsevien elämää. Avun tarve on suuri, ja lahjoituksia todella arvostetaan.

Lisätietoja:
Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry, Heikki Hursti, p. 050 5828 272, hursti.heikki@luukku.com, www.hurstinapu.net.
Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, p. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com, www.messukeskus.com #messukeskus

Kynttilät