Helsingin MaatalousKonemessut tarjosi upean kattauksen

Ensimmäistä kertaa järjestetyillä MaatalousKonemessuilla vieraili kolmen päivän aikana 16 819 kävijää. Suomen suurimmassa maatalouskoneiden sisänäyttelyssä tuotteitaan esitteli yli 300 yritystä – kaikki samassa tilassa, saman katon alla. Tapahtuma järjestettiin 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Tapahtuma oli poikkeuksellisen upea ja esittelyssä oli lähes 600 maatalouskonetta. Messuilla esiteltiin myös paljon muita tuotteita ja palveluja. Messukeskuksen hallien neliöt olivat tarkkaan täytetty, sillä käytössä oli yli 30 000 m2. MaatalousKonemessut järjestetään seuraavan kerran 5. – 7.11.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Silloin käytössä on entistä enemmän hallitilaa, kun käyttöön otetaan Messukeskuksen viisi hallia.

”Olemme todella tyytyväisiä kävijämäärään ja erityisesti kävijöiden laatuun.  Saimme paikalle viljelyä aktiivisesti harjoittavat, jotka tekevät myös investointeja. Osastoilla on tehty paljon kauppaa. Vahva usko tulevaisuuteen näkyy sekä kävijöiden että näytteilleasettajien kasvoilta”, kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen Messukeskuksesta.

Tapahtumaan osallistuneet yritykset olivat myös tyytyväisiä tapahtumaan.

”Kaikki järjestelyt ovat olleet erinomaiset ja toimivat Messukeskuksessa. Olemme myös saaneet paljon palautetta asiakkailta siitä, että tänne on ollut helppo tulla. Kaikki osastot ovat yhdessä tilassa, jossa on vaivatonta kulkea ja erilaiset paikat löytyvät helposti”, kertoo myyntijohtaja Paavo Pyhälammi NHK-keskuksesta. ”Kyllä näillä messuilla on jatkossa oma paikkansa.”

”Olemme hyvinkin tyytyväisiä  tapahtumaan ja erityisesti siihen, että sellaisten tilojen maanviljelijät, jotka tekevät investointeja ovat löytäneet Helsinkiin. Tapahtumassa on niin paljon tarjontaa, että Helsingissä on yövytty ja messuille on tultu useana päivänä”, kertoo liiketoimintajohtaja Jukka Keltto Konekesko Oy:stä. ”Ilmapiiri on ollut positiivinen ja kauppaa on tehty selkeästi enemmän kuin aikaisempina vuosina, mikä johtuu varmasti myös ajankohdasta.”

Helsingin MaatalousKonemessut järjestettiin ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15.–17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma oli suurin alan sisänäyttely, johon osallistui yli 300 yritystä. MaatalousKonemessut järjesti Messukeskus yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Konekesko, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

www.maatalouskonemessut.fi, #maatalouskonemessut #agriinno

Lisätietoja:
Konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com
Tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus puh. 050 3760 804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvia tapahtumasta: http://mediabank.messukeskus.com

materiaalikokoelman palvelussa Messukeskus Mediabank.

Tämä linkki on voimassa 17.05.2019 asti.

https://messukeskus.mediabank.fi/fi/collection/view_share_link/083ea30c6c21b941a43da41749c7bfff