Habitaren Suuri Sisustustunnustus Finnish Design Shopille

Juhlavuotensa kunniaksi Habitare myönsi yhdessä pääyhteistyökumppaneidensa ensimmäisen Suuren Sisustustunnustuksen toimijalle, joka nostaa esille alan tuotteita, toimijoita ja konsepteja. Sisustusmedioista koostunut raati valitsi voittajaksi Finnish Design Shopin, joka sai kehuja muun muassa siitä, miten Finnish Design Shopin konsepti on loppuun asti hiottu, elää ja kehittyy jatkuvasti ajan mukana. 

Tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan juhliva Habitare myönsi ensimmäisen Suuren Sisustustunnustuksen yhdessä pääyhteistyökumppaniensa Asunin, Avotakan, Dekon ja Glorian Kodin kanssa. Tunnustuksen ajatus on nostaa esille alan innovatiivisia, uniikkeja ja kiinnostavia tuotteita, toimijoita ja konsepteja. Lehtien päätoimittajista koostunut raati valitsi voittajaksi Finnish Design Shopin.

”Finnish Design Shop on tuonut kaikille suomalaisille mahdollisuuden saada huippudesignia. Vuonna 2004 perustettu yritys on maailman suurin pohjoismaisen designin verkkokauppa, joka tuo yhteen muotoilun huippunimet, on ajassa mukana ja kehittyy jatkuvasti. Finnish Design Shopin konsepti on huippuunsa hiottu: valikoima on erinomaisesti kuratoitu ja muuttuu ajassa, sivusto on helppokäyttöinen ja selkeä. Toimitusvarmuus ja -nopeus ovat omaa luokkaansa: kahdessa päivässä saat vaikkapa Aalto-jakkaran Utsjoelle”, raati luonnehtii voittaja Finnish Design Shopia.

Finnish Design Shop äänestettiin myös yleisöäänestysten voittajaksi, ja sekä ammattilaisten että asiakkaiden suunnalta tuleva arvostus lämmittää Finnish Design Shopin toimitusjohtaja Teemu Kiiskeä.

”On todella hienoa tulla sekä ammattilaisten että asiakkaidemme tunnustamaksi. Olemme alusta alkaen halunneet tuoda suomalaisia ja pohjoismaisia tuotteita ja hyvää designia kaikkien saataville Suomessa ja maailmalla. Missiomme jatkuu edelleen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Käytettyjen tuotteiden myyntiin ja ostamiseen keskittyvä Franckly on luonteva jatkumo Finnish Design Shopin tekemiselle ja sen avulla haluamme tehdä käytetyn designin myymisen ja ostamisen mahdollisimman helpoksi. Ensi vuonna teemme suuren investoinnin logistiikkakeskukseen Turussa, minkä ansiosta pystymme tehostamaan logistiikkaa ja takaamaan tuotteidemme entistä nopeamman toimituksen”, Kiiski summaa.

Suuren Sisustustunnustuksen muita finalisteja olivat Studio Kaksikko: Salla Luhtasela ja Wesley Walters, Company: Aamu Song ja Johan Olin, Hanni Koroma, Made by Choice, Hakola, Finarte, Fyra, Studio Joanna Laajisto ja KOKO3.

Lisätietoja:

Habitare: tiedottaja Eva Kiviranta, eva.kiviranta@messukeskus.com, p. 040-7756609

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 15.-19.9.2021. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. | www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2021