Habitare Pro tarjoilee katsauksen kokonaisvaltaiseen brändikokemukseen sekä pohtii ilmastonmuutosta ja kiertotaloutta

Habitare Pro tarjoilee arkkitehtuurin, muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen ammattilaisille katsauksen niin kokonaisvaltaiseen brändikokemukseen kuin pohdintoja rakennusteollisuuden mahdollisuudesta vaikuttaa ilmastonmuutokseen. Habitare Pro järjestetään osana Habitare-tapahtumaa 11.–13.9.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Habitare Pron keynote-puhujia ovat brittiläisen bränditoimisto Dalziel & Pown kehitysjohtaja Alastair Kean sekä ruotsalaisen Kurppa Design Hoskin strategi, partneri ja Head of Business Martin Stenberg.  Kean käsittelee esityksessään erityisesti kokonaisvaltaisen brändikokemuksen merkitystä, ja sitä, miltä tuotteen ostaminen, käyttö ja kuluttamien tuntuu. Stenberg puolestaan kertoo omassa osuudessaan mieleenpainuvien kokemusten merkityksestä elämystalouden näkökulmasta. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus työskentelystä maailman johtavien kuluttajabrändien parissa.

Kotimaisten puhujien fokuksessa ilmastonmuutos ja kiertotalous

Suomen Arkkitehtiliiton Helsingin osaston (Hesa SAFA) paneeleissa pohditaan rakennusalan vaikutusmahdollisuuksia ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, ja sitä, miten suunnittelijoiden tulisi edistää kiertotaloutta muun muassa suosimalla kierrätettyjä rakennusosia ja raaka-aineita.  Ambiuksen puheenvuorossa kerrotaan, miten tuoksuilla luodaan mielikuvia ja mahdollisuuksia mieleenpainuviin ja erottuviin aistikokemuksiin. Projektinjohtaja Jukka Lallo (Helsingin kaupunki) ja myynti -ja markkinointipäällikkö Tomi Pöllänen (Piiroinen) kertovat Olympiastadionin uusista istuimista, joissa näkyy suomalainen kyky uusiin innovaatioihin.

Mukana yrityksiä projektisisustamisen eri alueilta

Habitare Prossa on mukana yrityksiä projektisisustamisen eri osa-alueilta. Kalustesuunnittelua ja
-valmistusta edustavat muun muassa toimistokalusteisiin erikoistunut Kinnarps Oy, auditoriokalusteisiin keskittyvä Hamari Auditorium Furniture Solutions Oy ja julkitilasisustamiseen painottuneet Lepo Product Oy, Piiroinen ja Holli. Valaistusuunnittelua ja valaisintuotantoa edustaa Light Cognitive Oy, pintamateriaaleja ja tekstiilien maahantuojia edustaa Nevotex by Nevoborg Oy ja matto- ja verhovalmistajia Wanted Interior Oy. Esitys- ja tapahtumatekniikkaratkaisuja edustaa Bright Sales & Installation Oy.

Ajatus karkaa – Ajatus juurtuu

Habitare Pron teema Mindspaces – Mielen tiloja peilaa teemaa aistien, uusien teknologioiden ja tasapainon näkökulmasta. Habitare Pron näyttelyarkkitehtuuri, Ajatus karkaa – Ajatus juurtuu, on suunnitellut designer Mirjami Rissanen. Se tarjoaa kävijälle kokemuksen siitä, miten ajatus saa valon ja varjon muodon. Tilaan kuljetaan tumman tunnelin kautta, jossa kulkua johdattelevat lattiasta nousevat valonauhaviivat, jotka näkyvät niin seinillä kuin katossa. Myös ohjelma-alueen valkokangasta kehystävät alhaalta ylös karkailevat led-valoviivat.

Tutustu koko Habitare Pron ohjelmaan https://habitare.messukeskus.com/habitare-pro/. Ammattilaiset pääsevät tutustumaan tapahtumaan rekisteröitymällä.

Habitare Pro on Habitaren yhteydessä järjestettävä näyttely, ammattilaisohjelma ja B2B-ostotapahtuma arkkitehtuurin, muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen ammattilaisille 11.–13.9.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Maksuton sisäänpääsy vain alan ammattilaisille rekisteröitymällä. | habitarepro.fi | #habitarepro |