Habitare luo uuden kokemuksellisen osaston – pinta- ja rakennusmateriaalit viimein kaikkien ulottuville

Habitare luo uuden kokemuksellisen osaston – pinta- ja rakennusmateriaalit viimein kaikkien ulottuville

Suomen johtava muotoilu- ja designtapahtuma Habitare tuo syksyn tapahtumaan ensimmäistä kertaa kokemuksellisen ja inspiroivan Habitarematerials-osaston, jossa kävijät pääsevät tutustumaan pintamateriaaleihin ja kokeilemaan eri materiaalien yhdistelmiä. Osasto toteutetaan yhdessä NEMO arkkitehtien ja Avotakan kanssa. Habitare on avoinna Helsingissä Messukeskuksessa 11.-15.9.2019.

NEMO arkkitehtien kanssa yhteistyössä toteutetussa kokemuksellisella ja inspiroivalla Habitarematerials-osastolla kävijät pääsevät vapaasti yhdistelemään erilaisia pintamateriaaleja ja kokemaan itse eri pintojen ja värien yhdistelmiä. Mieleisistään yhdistelmistä kävijä saa valmistajien tiedot itselleen hankintoja varten.

”Materiaalimallit kuratoidaan NEMO:n toimesta, jotta yhdistelmät olisivat mahdollisimman kiinnostavia ja edustavia. Mukana on tuttujen valmistajien lisäksi myös kansainvälisesti kiinnostavia innovaatioita ja tuntemattomampia poimintoja. Mukana olevista materiaaleista syntyy messujen ajaksi ikään kuin Habitaren oma materiaalikirjasto”, kertoo NEMO arkkitehtien sisustusarkkitehti Jussi Laine.

Eri valmistajien materiaalien yhdistely keskenään on näytteiden saamisen takia ollut kuluttajille usein haasteellista. Habitarematerials mahdollistaa kuitenkin eri pinta- ja rakennusmateriaalien yhdistelyn eri valmistajien tuotteiden välillä johtaen persoonallisiin ratkaisuihin.

”Messuvieraalle Habitarematerials on osallistava näyttelykokemus ja mahdollisuus materiaalitietouden kasvuun: oppimiskokemus ja esteettinen elämys joka jaetaan sosiaalisen median kanavissa. Osasto tarjoaa kuratoidun ja täysin uudenlaisen kokemuksen, jossa pintojen haptisuus, ominaislaatu ja ihmisen fyysiseen elinympäristöön vaikuttavat tekijät korostuvat brändimielikuvan yli”, iloitsee Habitaren luova johtaja Laura Sarvilinna.

”Avotakka, Suomen suurin sisustuslehti, lähti innolla mukaan tähän elämykselliseen konseptiin. Yhteistyön myötä voimme tarjota kuluttajille ideoita siihen, miten materiaaleja kannattaa yhdistellä luovasti, jokaisen omalla persoonallisella ja ainutlaatuisella tyylillä. Myös Avotakka-lehti on osastolla yllätyksellisellä tavalla läsnä,” sanoo A-lehtien CMO Terhi Hauskamaa.

 

Lista Habitareen osallistuvista yrityksistä on julkaistu Habitaren verkkosivuilla.

Lisätietoja NEMO arkkitehdeista:

NEMO arkkitehdit, sisustusarkkitehti Jussi Laine, +358 40 5481 093, jussi@nemoarkkitehdit.fi

Lisätietoja Habitaresta:

Messukeskus, tiedottaja Eva Kiviranta, p. 040-7756609, eva.kiviranta@messukeskus.com

 

Habitare
Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.–15.9.2019. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren Kansainvälinen Ystävä vuonna 2019 on Alberto Alessi. Samaan aikaan Habitaren kanssa: HiFi ja ammattilaisten Habitare Pro | www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2019