Golfmessut suuri menestys – golfbuumi pyyhkäisi Pasilan yli viikonloppuna

Golfmessut suuri menestys – golfbuumi pyyhkäisi Pasilan yli viikonloppuna

GoExpo keräsi yli 44 000 liikunnasta ja ulkoilusta kiinnostunutta vierailijaa. Erityisen vilkasta oli Golfmessuilla, joka oli yksi GoExpon vetonauloista.

Viime viikonloppuna järjestetty GoExpo Golf kasvoi tänä vuonna merkittävästi viime vuoteen verrattuna. Kasvua oli sekä kävijä- että näytteilleasettajien määrässä. Vilkkain messupäivä oli lauantai, jolloin GoExpossa vieraili yli 20 000 ihmistä. Kolmen päivän aikana messuilla kävi yli 44 000 ihmistä, kun viime vuonna messuilla vieraili yhteensä noin 36 000 kävijää.

Golfmessut on monelle pelaajalle lähtölaukaus uuteen kauteen, ja tänä vuonna vierailla riitti nähtävää. Näytteilleasettajia oli yli 120 eli selvästi enemmän kuin vuotta aiemmin. Kotimaisia golfkenttiä oli mukana 30. Myös ulkomaiset golfmatkakohteet ja suuret välinemerkit olivat vahvasti esillä.

Moni messuvieras tuli messuille hankkimaan kierroksia ja välineitä. Se näkyi siinä, että monet näytteilleasettajat rikkoivat myyntiennätyksiään.

  • Mahtavaa nähdä, kuinka koko toimiala puhaltaa yhteen. Vaikuttaa, että olemme saaneet synnytettyä yhdessä aikamoisen golfbuumin, GoGolfin toimitusjohtaja Hanni Tyry sanoo.

Messuilla oli vahvasti esillä Suomen Golfliitto, jonka raikkaalla Suomi Golf by Golfliitto osastolla kävi kuhina koko messujen ajan.

  • Golfareita kiinnostivat sankoin joukoin myös uudet säännöt ja eBirdien tasoituspäivitys. #muntapapelata-lavalla kuultiin innostavia tarinoita erilaisista tavoista harrastaa. Golfin messualue oli hieno torimainen yhteisö, jossa varmasti kaikki kävijät viihtyivät, Suomen Golfliiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen kertoi.

Kantar TNS:n tekemän kävijätutkimuksen mukaan 60 % kävijöistä tuli GoExpoon tutustumaan eri lajeihin. Golfmessuilla kipinää uusille pelaajille oli sytyttämässä Golfliitto omalla uusille harrastajille tarkoitetulla Rakastu golfiin -osastollaan.

  • Temppuradalla uusia ihmisiä rakastutettiin golfiin ja isona vetonaulana toimi ainutlaatuinen Tokion olympiagolf-matkan arvonta, Hartikainen iloitsi.

Golfmessut järjestää yhteistyössä Golfresepti (GoGolf) ja Messukeskus, jotka solmivat viikonvaihteen aikana kolmen vuoden jatkosopimuksen Golfmessujen järjestämisestä.

GoExpo järjestetään seuraavan kerran 28.2.-1.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Golfin lisäksi Fillari, Sport ja Outdoor -messut sekä samaan aikaan järjestettävät Kuva&Kamera ja Helsinki Horse Fair.

 Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

 

Lisätietoja:

GoGolf, toimitusjohtaja Hanni Tyry, 050 382 3433, hanni@gogolf.fi

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.goexpo.fiwww.golfmessut.fi

Kuvia vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/