Golf ja pyöräily vievät matkoille ympäri maailmaa

Golf ja pyöräily vievät matkoille ympäri maailmaa

GoExpo tarjoilee liikunnallisia matkailuvaihtoehtoja lähiretkeilystä golfmatkoihin ja pyöräretkeilystä alppivaelluksiin. Kokeneet retkeilijät ja pyöräilijät antavat opastusta retkelle valmistautumiseen ja nautinnolliseen matkantekoon. Golffareille löytyy matkavaihtoehtoja sekä kotimaan lukuisille kentille että ulkomaille. GoExpo järjestetään 15.-17.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Sähköpyörät helpottavat paitsi työmatkapyöräilijän arkea, myös pyöräretkillä. Suomen ensimmäinen sähköpyörämatkoihin erikoistunut yritys Happy eBikers kertoo, millaisia seikkailuja sähköpyörän päällä pääsee kokemaan, ja miksi pyöräretkelle kannattaisikin valita sähköavusteinen pyörä. Pyörämatkailun konkarit antavat neuvoja, miten pidemmälle pyöräretkelle kannattaa varustautua, ja kertovat, millaisia tilanteita reissuilla on tullut vastaan. Lisäksi esitellään kiinnostavia kotimaan reittejä ja opastetaan, miten sekä pyörää että pyöräilijän vammoja huolletaan tien päällä.

Retkikohteista GoExpossa ovat esillä niin Vuoden retkikohde 2019 voittaja kuin muitakin kiinnostavia kotimaan kohteita. Retkeilijät voivat suunnata myös ulkomaille, jolloin helppo kohde löytyy esimerkiksi Virosta ja Latviasta. Pidempiä reissuja löytyy matkatoimistojen järjestämiltä vaellusmatkoilta, joita tehdään muun muassa Alpeille, Espanjaan tai Kreikkaan. Kalastajille esitellään Ahvenanmaan ja Norjan tarjoamia mahdollisuuksia.

Golffareille kenttävaihtoehtoja kotimaasta ja ulkomailta

Golffareilla on runsaasti valinnanvaraa, jos haluaa vaihtelua pelaamiseen eri kentillä. Kotimaan golfkenttiä esitellään Porvoosta Leville ja Yyteristä Tahkolle. Yhteensä messuilla on mukana 30 kotimaista golfkenttää.

Ulkomaille haaveilevilla golffareilla on mistä valita, sillä golfmatkojen järjestäjiä on messuilla mukana ennätykselliset 13. Esittelyssä on golfkohteita ympäri maailmaa: Viro, Slovenia, Turkki, Espanja, Portugali, Italia, Tsekki, Pohjois-Kypros, Bulgaria, Georgia, Kanariansaaret, Marokko, Dubai, Tunisia, Mauritius, Japani, Arabiemiraatit ja monia muita.

Suomen suurin liikunta- ja ulkoilutapahtuma GoExpo järjestetään 15.–17.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Fillari, Sport, Golf ja Outdoor sekä samaan aikaan järjestettävät Kuva&Kamera ja Helsinki Horse Fair.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

 

Käytännön ohjeita median edustajille

Näyttely on avoinna:

pe 15.3. klo 12-20 (Kuva&Kamera ammattilaisaika 9-12 ja yleisöaika 12-17)

la 16.3. klo 10-19

su 17.3. klo 10-17

 

Messukeskuksen Lehdistökeskus palvelee toimittajia seuraavasti:

pe 15.3. klo 8.30-20

la 16.3. klo 10-19

su 17.3. klo 10-17

 

Messukeskuksen kuvia GoExpo 2018 -tapahtumasta vapaasti toimittajien käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com. Kuvia vuoden 2019 tapahtumasta päivittyy kuvapankkiin tapahtuman aikana.

 

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää

riikka.luomanpaa@messukeskus.com, puh. 050 540 4231