Elokuulle suunniteltu Lapsimessujen tapahtumakokonaisuus siirtyy keväälle 2021

Elokuulle suunniteltu Lapsimessujen tapahtumakokonaisuus siirtyy keväälle 2021

Lapsimessut ja samaan aikaan järjestettävät HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni siirtyvät elokuulta keväälle 2021. Tapahtumakokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa 7.–9.5.2021. Lähiruoka & luomu -messut järjestetään seuraavan kerran Kevätmessujen yhteydessä 25.–28.3.2021.  

 Koronakevät on mullistanut monien tapahtumajärjestäjien suunnitelmia. Elokuulle suunniteltu Lapsimessujen tapahtumakokonaisuus päätettiin siirtää ensi keväälle, jotta yhdessä näytteilleasettajien ja esiintyjien kanssa pystytään varmistamaan tapahtuman onnistuminen.

– Näin suuren tapahtumakokonaisuuden valmistelu vaatii meiltä ja asiakkailtamme valtavasti varautumista. Siksi lopullinen päätös tapahtuman järjestämisestä oli tehtävä viimeistään kesäkuun alussa. Tämän hetken tietojen ja rajoitusten valossa joudumme siirtämään pääosin lapsiperheille tarkoitetun tapahtumakokonaisuuden elokuulta ensi keväälle, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Messukeskus on kehittänyt koronakevään aikana digitaalisia ratkaisuja livetapahtumien rinnalle kuluttajien kohtaamiseen.

– Pahinta ikävää helpottamaan järjestimme toukokuussa virtuaaliset Lapsimessut, jotka onnistuivat yli odotusten. Olimme iloisia pystyessämme auttamaan asiakkaitamme haastavassa tilanteessa. Haluamme tietenkin mahdollisimman pian tavata taas asiakkaamme livemessujen merkeissä ja teemmekin kaikkemme, että ensi keväänä järjestämme entistäkin upeamman Lapsimessujen tapahtumakokonaisuuden, Mroue toteaa.

Messukeskus valmistautuu tulevaan tapahtumasyksyyn ja suunnittelee tapahtumien turvallisuutta tiiviissä tahdissa. Tarkasteltavana ovat niin pienet yksityiskohdat kuin tapahtumien tilasuunnittelu lähtien käsihygieniasta ja maskivalmiudesta aina halli- ja kokoustilamitoitusten uusimiseen ja erikoisaikojen tarjoamiseen riskiryhmille. Messukeskuksen valmistautumisesta tapahtumasyksyyn voi lukea lisää: www.messukeskus.com/korona.

Lapsimessut ja samaan aikaan järjestettävät HupiCon, OutletExpo ja Eläinystäväni (la–su) järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 7.–9.5.2021. www.lapsimessut.fi, #lapsimessut2021

Lähiruoka & luomu -messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 25.–28.3.2021 samaan aikaan Kevätmessujen kanssa. www.lahiruokaluomu.fi, #lähiruokaluomu21

Lisätietoja: 

  • Messukeskus, Anna Suominen, myyntiryhmäpäällikkö, p. 040 503 2026, anna.suominen@messukeskus.com
  • Messukeskus, Antti Karjunen, tiedottaja, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com