Cyber Security Nordic siirtyy viikolla eteenpäin, uusi ajankohta on 12.-13.10.2021


Kyberturvallisuuden kansainvälinen ammattilaistapahtuma Cyber Security Nordic siirtyy viikolla eteenpäin ja järjestetään 12.–13. lokakuuta 2021. Tapahtuma toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa hybridinä, jolloin sitä voi seurata joko paikan päällä Messukeskuksessa tai verkon kautta. 

Cyber Security Nordic palaa Messukeskuksen ohjelmaan kansainvälisellä konseptilla ja aiemmassa laajuudessaan. Tällä kertaa ohjelmaa voi seurata myös verkon kautta ja katsella tallenteina tapahtuman jälkeenkin.

Cyber Security Nordic ratkoo yritysten ja hallinnon digitaalisia haasteita pyörteisessä toimintaympäristössä ja kasvattaa yrityksiin uusia kyberosaajia. Tapahtuma paneutuu digitaalisen turvallisuuden uuteen normaaliin keynote-puheenvuoroin, case-esimerkein ja keskusteluin. Luvassa on huipputason kansainvälisiä esiintyjiä, ja keskusteluissa leikataan niin politiikkaa, taloutta kuin tulevaisuuden visioita.

“Yritysten avainhenkilöitä edellytetään yhä enemmän kyberturvallisuusosaamista. Cyber Security Nordic on ainutlaatuinen mahdollisuus tunnistaa juuri nyt ajankohtaiset kyberturvallisuushaasteet ja päästä suoriin keskusteluihin alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Kyse ei ole vain uhkien torjumisesta vaan myös uusien kasvumahdollisuuksien tunnistamisesta ja kilpailukyvyn parantamisesta”, sanoo kyberturvallisuusalan edunvalvojan, Kyberala ry:n toiminnanjohtaja Mika Susi.

Esityskieli on englanti. Tapahtumassa jaetaan myös Cyber Security Nordic -palkinto.  Vuonna 2019 palkinnon sai Women4Cyber-aloite, ja vuonna 2018 eversti evp Aapo Cederberg.

Cyber Security Nordic järjestetään nyt fyysisenä tapahtumana neljättä kertaa minkä lisäksi maaliskuussa 2021 järjestettiin päivän mittainen virtuaalitapahtuma.

Cyber Security Nordic 12.-13.10.2021 hybriditapahtumana Messukeskus Siivessä ja verkossa osoitteessa https://cybersecuritynordic.messukeskus.com/. Tapahtuman järjestää Messukeskus toimeksiantajanaan Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry. Strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure, Microsoft ja Trend Micro. | #cybersecuritynordic2021

Lisätietoja: Messukeskus, Marcus Bergström, Business Manager, tel. +358 44 5624 524, marcus.bergstrom@messukeskus.com

Kuvia tapahtumasta: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Cyber+Security+Nordic/