AVITA AudioVisual Expossa vahvat kotimaiset ja kansainväliset kumppanit

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partner -kumppanuudet on julkistettu. Kumppaneita ovat immersiiviseen liveäänentoistoon panostanut kaiutinvalmistaja L-Acoustics, erilaisia kiinteistöjen ja teollisuuden älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita tuottava Caverion Suomi Oy sekä kotimainen tapahtumatuotannon täyden palvelun talo Akun Tehdas. AVITA AudioVisual Expo järjestetään 2.–3.10.2019 Messukeskuksessa, Helsingissä.

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partnereina toimivat L-Acoustics, Caverion Suomi Oy sekä Akun Tehdas. Kumppanit ovat mukana messujen näytteilleasettajina ja näkyvät osana messujen kokonaisilmettä ja ohjelmaa.

Audico Systems Oy tuo messuille ranskalaisen L-Acousticsin valmistaman, immersiivisen L-ISA-äänen-toistojärjestelmän.

”L-Acoustics maailman johtavana kaiutinvalmistajana tuo ensimmäisten joukossa live-äänentoistomarkkinoille järjestelmän, joka tarjoaa yleisölle aiempaa syvemmän, moniulotteisemman ja kokonaisvaltaisemman äänielämyksen”, kertoo myyntipäällikkö Pauli Molnár Audico Systems Oy:ltä.

”AudioVisual-messuille rakennettava demo on pitkälti sama, jonka L-Acoustics on tehnyt suurimmilla kansainvälisillä messuilla viimeisen kahden vuoden aikana. Demo havainnollistaa hyvin eron ”vanhan ja uuden”, eli stereon ja immersiivisen audion välillä, joten tutustumiskäynti messuille todella kannattaa”, Molnár jatkaa.

Caverion Suomi Oy tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Caverionin palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion tarjoaa myös monipuolisia esitystekniikan ratkaisuita osana kokonaistaloteknistä toimitusta, ylläpitoa ja huoltoa, sillä hyvin toimiva kokonaisuus syntyy kokonaisvaltaisesta talotekniikan osaamisesta.

Akun Tehtaan täyden palvelun konsepti sisältää liikkuvan kuvan tuotantoihin kaluston, kuvaajat, valaistukset sekä ääni-, valo- ja kuvatuotannot laitteineen.  Osastolla voi tutustua myös tapahtumatuotannon erilaisiin mahdollisuuksiin esiintymislavoista äänentoistoon, valoihin ja screeneihin.

Audiovisual Expo täydentää samanaikaisten tapahtumien tarjontaa

Samaan aikaan AudioVisual Expon kanssa Messukeskuksessa järjestetään maamme suurin korjausrakentamisen ja kiinteistön ylläpidon ja hallinnon ammattitapahtuma Kiinteistömessut, turvallisuuteen keskittyvä FinnSec sekä kybertuvallisuuteen liittyvä Cyber Security Nordic. Rekisteröitymällä kävijällä on vapaa pääsy sekä AVITA Audiovisual Expoon sekä Kiinteistö- että FinnSec-tapahtumiin. Cyber Security Nordic vaatii maksullisen rekisteröinnin.

Lisätiedot:

Taira Sjöblom-Tallus, tiedottaja, Messukeskus, puh. 050 385 5482, etunimi.sukunimi@messukeskus.com