Aurinkosähköratkaisuja ”avaimet käteen”-periaatteella toimittava Solar Age nyt myös pääkaupunkiseudulla

Aurinkosähköratkaisuja ”avaimet käteen”-periaatteella toimittava Solar Age nyt myös pääkaupunkiseudulla

Solar Age toimittaa aurinkosähköratkaisuja omakotitaloihin, yrityksiin ja maatiloille. Tavoitteena on, että järjestelmän hankkiminen ja oman energian tuottaminen asiakkaille on mahdollisimman vaivatonta. Aurinkopaneelijärjestelmät toimitetaan asiakkaille pääosin avaimet käteen – periaatteella. Palveluun kuuluu näin kaikki tarvittava – hankinta, suunnittelu, luvat ja tuet sekä asennus. Yritys avasi toimiston Espooseen loppuvuonna 2021 ja osallistuu Messukeskuksen Kevätmessuille 7. – 10.4.2022.
Solar Age on toiminut vuodesta 2016 asti Varsinais-Suomessa. Konseptin toimivuus ja hyvä asiakaspalaute (mm. Google Review 5/5) rohkaisivat yritystä avaamaan toimipisteen Espoon Kiloon. Palveluja tarjotaan 150 km säteellä Helsingistä ja Turusta.
”Aurinkosähkö on vähäpäästöisimpiä tapoja tuottaa sähköä itse. Aurinkopaneelijärjestelmät vaativat vain vähän huoltoa ja ne hankitaan yleisesti kolmeksikymmeneksi vuodeksi. Itse tuotettu sähkö vähentää riippuvuutta sähkön hinnasta ja auttaa näin suojautumaan hinnan nousulta.”
”Asiakkaamme ovat joutuneet odottamaan jopa viikkoja yhteydenottoja ja tarjouksia muilta aurinkosähköratkaisujen toimittajilta, siksi panostamme nopeuteen ja helppouteen. Mottomme on, Soita, annamme tarjouksen samana päivänä,” sanoo projektijohtaja Petri Seppälä.
Yritys osallistuu Kevätmessuille 7.–10.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Suomen suurimpana puutarhanhoidon tapahtumana, Kevätmessut kattaa lisäksi rakentamisen ja remontoinnin sekä piensisustamisen ja lähiruoan. Paikan päällä pääset tutustumaan Solar Agen palvelupaketteihin ja laitteisiin. MM. saksalaisiin Luxorin paneeleihin, laadukkaisiin inverttereihin, kotimaiseen kiinnitysjärjestelmään sekä muihin oheistuotteisiin.
SOLAR AGE
Solar Age on vuonna 2016 perustettu aurinkopaneelijärjestelmien myyntiin keskittynyt yritys Turusta. Uudellamaalla kasvaneen kysynnän myötä yritys avasi toimiston Espooseen vuonna 2021. Solar Agella on vuosien kokemus aurinkoenergiasta ja sen myynnistä.

Lisätietoja
Petri Seppälä
Projektinjohto, asiakaspalvelu, myynti
040 581 4040
petri@solarage.fi

Attachments