Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Uutta Messukeskuksen laajassa ravintolatarjonnassa: Cafe & Deli ja Expo Fast Food
Uutinen

Uutta Messukeskuksen laajassa ravintolatarjonnassa: Cafe & Deli ja Expo Fast Food

Messukeskuksen ravintolakokonaisuus täydentyi syksyn myötä kahdella uudella herkuttelupisteellä. Alagalleriaan sijoittuvat Cafe Deli ja Expo Fast Food tarjoavat salaatteja, panineja ja pikaruokaa joko näppärästi mukaan tai paikan päällä herkutellen.

”Nyt avatut ravintolat ovat viimeisin silaus Messukeskuksen vuosi sitten kauttaaltaan uusittuun ravintolatarjoomaan. Olemme panostaneet valtavasti viihtyisyyteen, monipuolisuuteen ja vastuullisuuteen. Valinnanvaraa siis riittää ja hyvä niin, sillä asiakaspalautteemme mukaan hyvä ruoka ja juoma on iso osa tapahtumakokemusta”, sanoo Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaava liiketoimintajohtaja Marcus Bergström.

Uuden Cafe & Delin valikoima rakentuu vahvasti kahden päätuotteen, salaattien ja paninien, ympärille. Salaattibaarissa asiakas valikoi itse salaattipohjan täytteet. Panineja on tarjolla monella eri täytteellä ja leipäherkku lämmitetään grillissä asiakkaan tilauksen mukaan. Cafe & Deli tarjoaa myös kahvia, teetä, erikoiskahveja, virvokkeita ja muita herkkuja, unohtamatta oluita ja viinejä.

Hyvälle kahville on tapahtumissa kova kysyntä ja Cafe & Deli vastaa tähän tarpeeseen erinomaisesti. Syksyn aikana Cafe & Deli saa vielä mobiilikahvipisteen, jossa kahvin tai virvokkeen voi maksaa itsepalveluna ja napata saman tien mukaan.

Toinen Alagallerian uutuus on Expo Fast Food, joka tarjoaa nopeaa lämmintä syötävää pikaruoan ystäville. Valikoima räätälöidään tapahtumittain. Kiireisiä messukävijöitä ajatellen asiointi on mietitty tilausnumerojärjestelmällä. Näyttö seinällä kertoo, kun annos odottaa valmiina. Lisäksi Expo Fast Foodissa palvelee itsepalvelukassa.

Helsingin Messukeskuksen ainutlaatuinen ravintolatarjooma käsittää kaikkiaan 21 ravintolaa ja kahvilaa. Messukeskuksen kumppani ravintola- ja cateringpalveluissa on NoHo Partners.

Lisää tietoa Messukeskuksen ravintolakokonaisuudesta löytyy sivustolta https://www.messukeskusrestaurants.fi/.

Lisätietoja:
Helsingin Messukeskus, liiketoimintajohtaja Marcus Bergström, +358 44 5624 524, marcus.bergstrom@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, +358 50 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.

Lue lisää