Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Uusi HoReCa-alan myyntitapahtuma TastePro Helsingin Messukeskukseen keväällä 2027
Uutinen

Uusi HoReCa-alan myyntitapahtuma TastePro Helsingin Messukeskukseen keväällä 2027

Helsingin Messukeskus järjestää uuden pikaruoka-, elintarvike-, hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisille suunnatun TastePro-tapahtuman keväällä 2027. Uuden tapahtuman myynti on juuri käynnistynyt. Ensimmäinen TastePro avaa ovensa 7.–8. huhtikuuta 2027.

Pikaruoka-, elintarvike-, hotelli- ja ravintola-alan uusi myyntitapahtuma TastePro tarjoaa tehokkaan mahdollisuuden kohtaamisiin ja verkostoitumiseen yrityksille ja alan ammattilaisille. TastePro täydentää Messukeskuksen ruokatapahtumien tuoteperhettä, ja se järjestetään vuorovuosin Gastro Helsinki -messujen kanssa.

TastePro perustuu ketterään, tehokkaaseen ja vaikuttavaan osallistumistapaan, jossa minimoidaan näytteilleasettajalta vaadittava ennakkovalmistelu ja maksimoidaan mahdollisuus tuloksentekoon.

”Yrityksen tarvitsee vain ilmoittaa haluamansa osastokoko ja toimittaa meille brändimateriaalinsa, minkä jälkeen me työstämme asiakkaalle valmiin smart booth -osaston. Näin jokainen TasteProssa esittäytyvä yritys pääsee heti keskittymään olennaiseen: kaupantekoon, liidien keräämiseen ja tapaamisiin juuri oikeiden ammattilaisten kanssa”, sanoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen.

Osastokattauksen lisäksi TastePro tarjoaa vierailleen herkullista ja houkuttelevaa ohjelmaa: inspiroivia keskusteluja, uusimpia innovaatioita ja teknologioita sekä mahdollisuuden verkostoitua alan huippujen kanssa. Päälavalla nähdään mielenkiintoisia esityksiä ja paneelikeskusteluja, ja lisäksi TasteProssa avautuvat Wine, Beer & Spirits, Innovations ja Food Lab -teema-alueet, joissa esitellään alan uusimpia tuotteita ja ratkaisuja. TastePro tarjoaa yrityksille myös mahdollisuuden ohjelmakumppanuuteen.

TastePro on Helsingin Messukeskuksen omaa tuotantoa. Messukeskus on Suomen suurin tapahtumatalo, joka tunnetaan laajasta toimialatuntemuksestaan, tehokkaasta markkinoinnistaan ja vastuullisista, sertifoiduista toimintatavoistaan.

Tapahtuman myynti on jo käynnissä ja Early bird -osallistumisetu yrityksille voimassa vuoden 2024 loppuun saakka.

TastePro Helsingin Messukeskuksessa 7.–8.4.2027 | www.tastepro.fi | # tastepro

Lisätietoja: Noora Haatainen, liiketoimintapäällikkö, p. 040 450 3503, noora.haatainen@messukeskus.com; Antti Karjunen, viestinnän asiantuntija, p. 050 574 444, antti.karjunen@messukeskus.com

Lue lisää