Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone KUTSU MEDIALLE: Lautasella 26.–27.10.2024
Uutinen

KUTSU MEDIALLE: Lautasella 26.–27.10.2024

Hyvä median edustaja,

erityisruokavalioita esittelevä Lautasella 2024 avaa ovensa Helsingin Messukeskuksessa 26.–27.10. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen ohjelman asiantuntijaluentoja, inspiroivia keskusteluja sekä täysin gluteenittoman Näytöskeittiön. Tässä poimintoja tapahtuman sisällöstä: 

Vuoden keliakiatutkija 2024 -tunnustus
Keliakialiitto jakaa Vuoden keliakiatutkija 2024 -tunnustuksen lauantaina 26.10. klo 11:00 Lautasella-lavalla.

Näytöskeittiössä huippuosaajat esittelevät parhaimmat vinkkinsä
Näytöskeittiöön saapuu vieras Italiasta, kun Antonio Paolino loihtii gluteenittomia herkkuja teemalla En route to dolce vita by Schär! Näytöskeittiössä vierailee myös huippukokki ja ravintoloitsija Dani Hänninen sekä Mestarileipurit tv-ohjelman voittaneet ja Kakkuruletti-kirjan kirjoittaneet Anna Jaatinen ja Laura Nikola.

Asiantuntijoiden luennot syventävät tietämystä
Lautasella-lavalla nähdään olympiakultaa voittanut Suomen kokkimaajoukkue sekä kuullaan kotitalousopettaja Ilona Mähösen neuvot allergialeivonnassa onnistumiseen. Keliakialiiton ravitsemusterapeutti Miika Wynne-Ellis kertoo monipuolisesta ja suositusten mukaisesta gluteenittomasta ruokavaliosta, HoReCa-asiantuntija Eija Lindberg puolestaan antaa vinkit gluteenitonta vierasta varten.

Tapahtumassa on myös monipuolisesti tuoteuutuuksia näytteilleasettajien osastoilla. Ohjelma kokonaisuudessaan ja mukana olevat näytteilleasettajat löytyvät nettisivuilta www.lautasella.fi.

Lisätietoja:

www.lautasella.fi | #lautasella2024 | Facebook: @lautasellamessut

Median edustajat voivat akkreditoitua ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Mediakeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros). Mediakeskus palvelee median edustajia tapahtuman aukioloaikoina. Esitäthän saapuessasi Suomen Journalistiliiton lehdistökortin tai muun todistuksen siitä, että saavut tapahtumaan työtehtävissä. Lehdistökeskuksesta saat tapahtuma-alueen sisäänpääsyyn oikeuttavan PRESS-rintamerkin.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista https://mediabank.messukeskus.com.

Pysäköinti on Helsingin Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Ilmoita autosi rekisterinumero saapuessasi Mediakeskukseen, niin pysäköinti kuitataan maksetuksi.   

Erityisruokavalioita esittelevä Lautasella 2024 -tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa lauantaista sunnuntaihin 26.–27.10. samaan aikaan Viini & Ruoka -tapahtuman ja Helsingin Kirjamessujen kanssa. Viini & Ruoka ja Kirjamessut ovat avoinna to–su 24.–27.10. Lautasella 2024 -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Keliakialiitto. Viini & Ruoka -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Viinilehti.

Lue lisää