Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Helsingin Messukeskuksen ravintolapalveluille Ekokompassi-ympäristösertifikaatti
Uutinen

Helsingin Messukeskuksen ravintolapalveluille Ekokompassi-ympäristösertifikaatti

Helsingin Messukeskuksen ravintolapalvelut ovat saaneet Ekokompassi-ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään hyvin tehdystä ympäristötyöstä, ja se korostaa Messukeskuksen ravintolapalveluiden sitoutumista vastuulliseen ja kestävään toimintaan.

Ravintolapalveluilla on keskeinen osa asiakaskokemuksen muodostumisessa Helsingin Messukeskuksessa. Sertifikaatin myötä Messukeskuksen ravintolat jatkavat ympäristöystävällisten käytäntöjen kehittämistä ja toteuttamista, mikä hyödyttää sekä asiakkaita että ympäristöä.

“Ympäristövastuu on meille tärkeä arvo ja Ekokompassi-sertifikaatti tärkeä askel Messukeskuksessa tekemällemme ympäristötyölle. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia palveluita, jotka ovat myös ympäristön kannalta kestäviä”, sanoo Messukeskuksen liiketoimintajohtaja Marcus Bergström.

Ekokompassi-sertifikaatti myönnetään organisaatioille, jotka täyttävät tiukat ympäristövaatimukset ja sitoutuvat jatkuvaan parantamiseen ympäristöasioissa. Messukeskuksen kumppani ravintola- ja cateringpalveluissa on NoHo Partners.

”Kotimainen Ekokompassi-sertifikaatti tekee näkyväksi kaiken sen työn, jota olemme tehneet ympäristöasioiden eteen. Esimerkiksi isoissa tapahtumissa myymme viimeisen tunnin aikana tuotteita puoleen hintaan, jotteivat ne menisi hävikkiin. Kestävää kehitystä tukeva työ jatkuu edelleen, ja raportoimme säännöllisesti toiminnastamme sertifikaatin vaatimusten mukaisesti”, sanoo Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaava operatiivinen johtaja Toni Niemi.

Messukeskuksen ravintolakokonaisuus käsittää kaikkiaan 21 ravintolaa ja kahvilaa. Kokonaisuudesta löytyy lisää tietoa sivustolta https://www.messukeskusrestaurants.fi/

Helsingin Messukeskus jatkaa pitkäjänteistä vastuullisuustyötään yhteistyössä kumppaneidensa ja asiakkaidensa kanssa. Messukeskus sai tapahtumiinsa
ympäristöjärjestelmä ISO 14001:n sertifikaatin ensimmäisenä suomalaisena tapahtumajärjestäjänä.

Lisätietoja:

Messukeskus Restaurants & Event Catering, operatiivinen johtaja Toni Niemi, p. +358 40 777 9246, toni.niemi@noho.fi

Helsingin Messukeskus, liiketoimintajohtaja Marcus Bergström, +358 44 5624 524, marcus.bergstrom@messukeskus.com.

Helsingin Messukeskus tekee pitkäjänteistä työtä taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun saroilla. Vuonna 2023 Messukeskus toi pääkaupunkiseudulle 187 miljoonan euron tulovirran ja messutoiminnan työllisyysvaikutus oli 2535 henkilötyövuotta. Ympäristöjärjestelmä ISO 14001 sertifioitiin vuonna 2009 ensimmäisenä suomalaisena tapahtumajärjestäjänä. Vastuullisuus on keskeinen osa Messukeskuksen strategiaa, jossa linjataan sen olevan ennen kaikkea tekoja. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Lue lisää