Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Habitaren valinnat 2024 – paras tuote, osasto ja mielenkiintoisin ilmiö
Uutinen

Habitaren valinnat 2024 – paras tuote, osasto ja mielenkiintoisin ilmiö

Habitaren valinnat 2024 tehtiin tapahtuman avajaispäivänä kolmessa kategoriassa. Tapahtuman parhaan tuotteen, osaston ja mielenkiintoisimman ilmiön valitsivat suunnittelija Tino Nyman, muotolija Fredrik Paulsen ja sisustustoimittaja Ulla Solasaari. Habitaren 2024 ovet ovat avoinna Helsingin Messukeskuksessa 11.–15.9.2024.

PARAS OSASTO: Marimekko, 6d61

Yksinkertainen, värikäs ja leikkisä osasto. On oivaltavaa käyttää pelkästään itse tuotetta peruselementtinä. Kauniiden Marimekko-kankaiden alla on myös tilaa ihmisten väliseen vuorovaikutukseen.

PARAS TUOTE: Essis By Lasilinkki – Glass table, 6d31 ja 6b2

Uusi versio perinteisistä elementeistä. Vanha ja uusi kohtaavat kauniisti, luoden yksinkertaisen mutta elegantin tuotteen. Lasin valmistus on erittäin vaikuttavaa. On myös ilahduttavaa, että tuote on valmistettu paikallisesti Kuopiossa. Artesaanilasipöytä on valmistettu kerroksittain tasolasisulatuksella ja suunniteltu yhteistyössä Ulla Koskisen kanssa.

MIELENKIINTOISIN ILMIÖ: Myceen – Hiilinegatiiviset materiaalit, joissa on käytetty sienirihmastoa ja teollisuuden sivutuotteita, 6t49

Visuaalisesti vaikuttava uuden innovaation sovellus. On luova ja ainutlaatuinen idea korvata liima sienellä tuotteissa. Tämä on tuote, joka voi merkittävästi vaikuttaa erittäin kestävällä valmistusmenetelmällään.

Lisätiedot:

Pia Sievinen, communication & brand, Habitare, pia.sievinen@messukeskus.com, +358 40 559 9155 

Akkreditoituminen: https://www.messukeskus.com/medialle/akkreditointi/

Habitaren 2024 ensimmäiset kuvat ovat ladattavissa täältä.

Pohjoismaiden johtava huonekalu-, muotoilu- ja  sisustustapahtuma Habitare Helsingin Messukeskuksessa 11.–15.9.2024. | habitare.fi | @habitarefair | #habitare2024 

Lue lisää