Messuvalmennukset 2019

Messuvalmennus on maksuton Messukeskuksen näytteilleasettajille. Valmennus sisältää aineiston ja aamiaisen.
Muille kuin näytteilleasettajille hinta on 195 e + alv. Osallistumismaksun laskutus tapahtuu ennen valmennusta.

Esteen sattuessa kurssipaikan voi siirtää toiselle henkilölle, toivomme siitä ilmoitusta etukäteen. Osallistuminen voidaan perua kuluitta 14 päivää ennen seminaarin alkua. Peruuttaessa 7 päivää ennen seminaaria, peritään 50 % kurssin hinnasta. Tämän jälkeen maksua ei enää palauteta.

 

Kevään valmennuspäivät:

12.3. klo 8.30–11.30, Tulokset lähtevät kontaktin ottamisesta

Yhä useampi markkinointipäättäjä haluaa luoda brändien ja asiakkaiden välille yhteisiä kokemuksia. Ja se on fiksua, sillä ne ovat vaikuttavia. Tapahtumamarkkinointi on globaalisti kasvussa ja markkinointipäättäjät siirtävät panostuksia perinteisistä kampanjoista elämyksiin. Tapahtumassa tuloksenteko lähtee kontaktin ottamisesta. Valmennuksessa opitaan ennätystuloksia saavuttaneen UNICEFin valmentajilta parhaat keinot onnistuneeseen huomion herättämiseen. Miten käyttää kehonkieltä, miten feissata ärsyttämättä ja miten herättää tunteita hektisessä ympäristössä?

Lue täältä, millaisiin tuloksiin UNICEF ylsi messuilla vuonna 2018 https://www.linkedin.com/pulse/suomen-unicef-teki-tapahtumamarkkinoinnilla-maria-mroue/

 

Ilmoittaudu mukaan

 

9.4. klo 8.30–11.30, Vaikuttavalla spiikillä tehdään tulosta messuilla, digissä vaikuttavuus jatkuu

Asiakassuhteet syntyvät kohtaamisista. Miten herätät kiinnostuksen, miten johdatat kohti ostopäätöstä, miten sitoutat jatkuvaan asiakassuhteeseen? Messuilla, tapaamisissa tai digitaalisesti. Ei ole yhdentekevää miten ohimenevät kohtaamiset hoidetaan. Valmennuksessa opit feissauksen ammattilaisilta, miten kohtaamistilanteet hoidetaan ammattimaisen tuloksellisesti sekä kuulet digimarkkinoinnin konkarilta, miten digitaaliset kohtaamiset kannattaa nivoa messuosallistumiseen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Puhujina UNICEFin valmennusjoukkue ja Messukeskuksen digitiimi.

Tapahtumamarkkinointi on globaalisti kasvussa, lue täältä, miten Kirjamessuille houkuteltiin kaikkien aikojen kävijäennätys: https://www.linkedin.com/pulse/kirjamessuilla-k%C3%A4vi-useampi-kuin-flowssa-ihminen-edelleen-mroue/

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Lisätiedot:
Asiakaspalvelu
puh. 040 450 3250
asiakaspalvelu@messukeskus.com