Siirry sisältöön

Osastonsuunnittelu ja tavoitteiden asetanta 3.3.

Messuvalmennus järjestetään Messukeskus Siiven tilassa 201 klo 8.30–11.30

 

Messuosallistumisella voi olla hyvin monenlaisia tavoitteita: tuotteen testaaminen tai lanseeraus, brändin tunnetuksi tekeminen, liidien kerääminen tai ihan konkreettinen myynti ovat muutamia tavallisia tavoitteita.

Maaliskuun messuvalmennuksessa perehdytään tavoitteiden asetantaan sekä mittaamiseen.

Osaston suunnittelu vaatii myös aikaa ja se kannattaa tehdä hyvin. Hyvä lähtökohta suunnittelulle ovat osallistumiselle asetetut tavoitteet. Toisinaan paras ratkaisu on valmisratkaisu, toisinaan kannattaa panostaa omaan designiin. Mitä eri vaihtoehtoja on ja miten osastolle suunnitellut aktiviteetit vaikuttavat suunnitteluun?

Joskus oma tuote ei vain taivu houkuttelevaksi osastoksi, mutta se ei tarkoita, ettei messuille kannata lähteä ollenkaan. Yhteisosastot ovat hyvä ratkaisu monenlaisten tuotteiden esittelylle. Maaliskuun messuvalmennuksessa mietimmekin myös yhdessä keinoja, joilla voisimme auttaa näytteilleasettajia löytämään toisensa.

Ihmisten kohtaaminen on taitolaji, jossa UNICEFin feissaajat ovat mestareita ja tottuneita toimimaan myös messuympäristössä. Mikä siellä toimii ja mikä ei? Miten erotutaan positiivisella tavalla joukosta ja saadaan kiireinen messukävijä pysähtymään juuri oman osaston kohdalla?

Messuvalmennuksen aikataulu

Messuvalmennus järjestetään Messukeskus Siiven 3. maaliskuuta klo 8.30–11.30 tilassa 201.