Siirry sisältöön

Markkinoi osastoasi

Messujärjestäjä markkinoi messutapahtumaa ja messuille osallistuva yritys omaa messuosastoaan. Osallistumista kannattaa markkinoida jo etukäteen, jotta asiakkaat osaavat tulla osastollesi.

Kutsu asiakkaat osastolle

Sen lisäksi, että kerrot muun markkinoinnin ja mainonnan yhteydessä, että yrityksesi on osallistumassa messuille, asiakkaita kannattaa myös kutsua osastolle. Voit tilata Messukeskukselta lippuja, joita laitat kutsun mukaan tai arpoa lippuja some-kilpailujen palkintoina. Ammattimessuille voit kutsua myös eKutsulla. Voit myös lähettää asiakasrekisterillesi uutiskirjeen, jossa kerrot, että olette mukana ja kutsut käymään osastolla jonkun houkuttimen avulla.

Käytä messujen logoa ja bannereita

Tapahtuman logon ja bannerien hyödyntäminen omassa markkinoinnissa on erinomainen keino muistuttaa asiakkaita tulevista messuista ja houkutella heitä kohtaamaan juuri sinun yrityksesi messujen aikana. Tapahtuman logot ja bannerit ovat vapaasti käytettävissä. Käytössä olevan materiaalin löydät eMessukeskuksesta tapahtuman omilta sivuilta.

Voit käyttää logoa ja bannereita mm. omilla nettisivuillasi, sähköisissä uutiskirjeissä, mainoksissa ja asiakaslehdissä. Sähköisissä välineissä kannattaa linkittää logo tai banneri joko tapahtuman nettisivulle tai omalle MessuSaitille.

eMessukeskus – mukana olevien yritysten markkinointikanava

Syksyn 2016 tapahtumista alkaen näytteilleasettajilla on käytössä uusi verkkopalvelu eMessukeskus. Palvelu kokoaa kaiken tarvitsemasi tiedon tapahtumasta samaan paikkaan. eMessukeskuksessa voi hoitaa kaikki osallistumiseen liittyvät tilaukset sekä ohjelma- ja muun tiedon julkaisun tapahtuman nettisivuille.

eMessukeskukseen tallennetut tiedot näkyvät suoraan tapahtuman verkkosivuilla ilmaiseksi! eMessukeskuksen kautta tiedotat osallistumisestanne monipuolisesti ja varmistat oikeita kontakteja osastollenne. Tietoja voi päivittää missä vaiheessa messuprojektia tahansa, aivan tapahtumapäiviin saakka.

Voit julkaista eMessukeskuksessa:
• Yrityksen nimen, osastonumeron ja yhteystiedot sekä tuotteiden ja palvelujen esittelyn
• Messuteeman, messutarjoukset ja uutuudet
• Logot tai muut kuvat, mielenkiintoiset linkit
• Edustamanne tuoteryhmät, markkinointinimet, tuote- ja tavaramerkit sekä päämiehet
• Osasto-ohjelmat ja tapahtumat sekä kuuluisat henkilöt osastollanne
• Lehdistötiedotteet ja lehdistötilaisuutenne messujen aikana

Hyödynnä ilmainen palvelu – pääset täydentämään eMessukeskusta sähköpostitse lähetettyjen tunnusten avulla.

Katso myös muut Messukoulun videot Youtube-kanavaltamme