Siirry sisältöön

Messuresidenssi – Hae mukaan

Haluatko viettää viikonlopun jännittävän uudessa keskipisteessä ja kokea Messukeskuksen tapahtumat uudella tavalla? Yövy juuri avattussa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotelliin ja tutustu Messukeskuksen tapahtumiin ja palveluihin. Olet vieraamme, mutta myös osa messujen tarinaa kanssamme. Tervetuloa Messuresidenssiin!

Haemme verkon ja sosiaalisen median vaikuttajia tutustumaan uuteen hotelliin ja Messukeskuksen palveluihin valikoitujen messutapahtumien aikana. Voit olla bloggaaja, tubettaja tai Instagram-tähti, kunhan kanavasi ja yleisösi soveltuvat kulloisen tapahtuman teemaan. Tärkeintä eivät ole seuraajamäärät vaan aito kiinnostus ja vuorovaikutus yleisösi kanssa. Toivomme kuitenkin, että pääkanavallasi on vähintään 2 000 seuraajaa tai kuukausittaista lukijaa.

Maaliskuussa 2019 avattu tapahtumahotellimme ja satavuotista tarinaansa juhliva Messukeskus kutsuvat sinut nauttimaan uuden hotellin ja samanaikaisen messutapahtuman tarjonnasta.

 

Viihdy niin hotellin hemmottelussa kuin tapahtuman sykkeessäkin – ja kerro siitä seuraajillesi kanavissasi. Olet vieraamme, mutta toivomme sinun myös tavalla tai toisella osallistuvan tapahtumaan.

Esiinny ohjelmalavalla, järjestä meet & greet tai suunnittele vaikka smoothie Messukeskuksen ravintolaan. Toteutustapa on vapaasti sovittavissa – Parhaimmat tapahtumat syntyvät yhdessä.

Tarjoamme sinulle

  • Kahden yön majoituksen tapahtuman ajaksi Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Majoitus kattaa aamiaiset uudessa Platta-ravintolassa sekä pääsyn hotellin saunatiloihin ja kuntosalille.
  • Ruokailut Messukeskuksen ravintoloissa, jotta pääset tutustumaan maukkaaseen ja monipuolisen ravintolamaailmaamme tarjontaan.
  • Rajattoman pääsyn tapahtumaan, joka sopii sinun brändiisi ja kiinnostuksenkohteisiisi. Saat ottaa mukaan ystävän tai puolison, koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!

Valitse sopiva tapahtumamme ja hae mukaan Messuresidenssiin!
Haku päättyy kuukautta ennen kulloistakin tapahtumaa. Messuresidenssiin valittavasta vaikuttajasta päätetään noin neljä viikkoa ennen tapahtumaa ja valittuun vaikuttajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Hae Messuresidenssiin

Haku päättyy kuukautta ennen kulloistakin tapahtumaa. Messuresidenssiin valittavasta vaikuttajasta päätetään noin neljä viikkoa ennen tapahtumaa ja valittuun vaikuttajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.