Siirry sisältöön

Ilmastotekoja, työtä sekä tuloja pääkaupunkiseudulle

Messukeskuksen talousvaikutus pääkaupunkiseudulle on merkittävä. Tämän lisäksi yrityksellä on laaja työllistävä vaikutus. Messukeskus on myös Helsingin kaupungin ilmastokumppani ja tavoittelee 110% hiilineutraaliutta vuoteen 2029 mennessä.

Ilmastoystävällisen Helsingin puolesta

Helsingin kaupungin Ilmastokumppani

Helsinki tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Vastuullisena yrityksenä Messukeskus haluaa toimia kotikaupunkinsa hyväksi ja sitoutuu pienentämään hiilijalanjälkeään osana Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit-verkostoa.

Autamme valitsemaan vastuullisemmin

Messukeskus toimii aktiivisesti osana Helsingin kaupungin Valitse vastuullisemmin -verkostoa. Palvelu auttaa Helsingissä matkailevaa siivilöimään MyHelsinki.fin sisällöstä vastuullisimmat kohteet. Meitä se kirittää eteenpäin yhä vastuullisemmaksi tapahtuma-areenaksi. Mikään teko ei ole liian pieni.

Julkisilla Messukeskukseen

Messukeskus on erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä, Pasilan ytimessä. Meille pääset junalla, bussilla tai ratikalla helposti mistä päin tahansa. Meillä on runsaasti tilaa pyörille ja lähistöllä useita kaupunkipyöräasemia. Messuparkista löytyy latauspisteitä sähköautoille ja hybrideille.

Auta meitä haukkaamaan kilo hiilidioksidia ilmakehästä

Poista hiilidioksidia ilmakehästä

Työtä ja tuloja pääkaupunkiseudulle

Talousvaikutus 282 M€

Messut, kokoukset, kongressit ja muut tapahtumat edistävät merkittävästi koko pääkaupunkiseudun työllisyyttä. Messukeskuksen talousvaikutus pääkaupunkiseudulle on 282 miljoonaa euroa vuodessa. Työllisyysvaikutus Helsingin seudulle on 3957 henkilötyövuotta ja myynnin lisäys pääkaupunkiseudun hotelleille ja ravintoloille 88 miljoonaa euroa (Haaga-Helian tutkimus 2018).

Lue lisää

Messukeskus 100

Yrityksemme perustettiin sata vuotta sitten.  Meillä on vankat juuret, paljon kokemusta ja katse tulevassa. Satavuotisjuhlamme kunniaksi pyysimme asiakkaitamme ja vaikuttajia eri aloilta kertomaan, mikä merkitys tapahtumilla ja kohtaamisilla on ollut heidän elämälleen ja uralleen.

Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Työhyvinvointi #messuduunissa

Messukeskus on Suomen suurin tapahtumatalo ja 200 messulaisen työpaikka. Työympäristömme on kansainvälinen ja tarjoaa monenlaisia urapolkuja. Meillä on hyvät kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, joustava työaika, työhyvinvointia ylläpitävä työympäristö ja laadukas työterveyshuolto. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Meillä saat tehokkaan perehdytyksen tehtävääsi.

Tutustu messulaisen muotokuvaan