Messukeskus ohjaa juhlavuotensa lipputuottoja Itämeren suojeluun ja lasten ja nuorten hyvinvointiin

 

Messukeskus ennakoi alkavaa satavuotisjuhlavuottaan avaamalla myyntiin neljä erikoislippua, joilla kerätään varoja puhtaan Itämeren, tasa-arvoisen lapsuuden ja nuorten hyvinvoinnin hyväksi.

Messukeskuksen kumppaneina yhteistyössä ovat Elävä Itämeri säätiö, Naisten Pankki, Hope ry ja Vamos. Jokaisesta myydystä Itämeri-lipusta, Naisten Pankki -lipusta, Hope-lipusta ja Vamos-lipusta lahjoitetaan euro kohteelle. Tämän lisäksi Messukeskus lahjoittaa jokaiselle kumppanille lipputuottoja vastaavan määrän tukea.

Itämerilippu

Tue Itämeren ekologisen tasapainon palauttamista! Jokaisesta Itämerilipusta ohjataan euro Baltic Sea Action Groupin toimintaan. Itsenäinen voittoa tuottamaton säätiö kannustaa eri toimijoita yhteistyöhön Itämeren pelastamiseksi.

Osta Itämerilippu Venemessuille

 

Naisten Pankki -lippu

Anna naiselle Ammatti! Suomalainen Naisten Pankki tukee naisia maailman hauraimmissa maissa koulutuksen, yrittäjyyden ja toimeentulon kautta. Kun tuemme naisia, tuemme kaikkein tehokkaimmin myös lapsia ja perheitä.

Osta Naisten Pankki -lippu GoExpo-messuille

 

Hope-lippu

Tehdään yhdessä suomalaislapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jokaisesta Hope-lipusta ohjataan euro suoraan Hope ry:n toimintaan. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö auttaa vähävaraisia ja kriisin kokeneita perheitä tavaralahjoituksin ja elämyksiä järjestämällä.

Osta Hope-lippu Lapsimessuille

 

Vamos-lippu

Vamos-lipulla voi auttaa nuoria löytämään omat voimavaransa ja polkunsa elämässä. Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos auttaa syrjäytymisvaarassa olevia 16–29-vuotiaita nuoria tarjoamalla tukea ja opastusta tulevaisuuden suunnitteluun.

Osta Vamos-lippu I love me -messuille