Siirry sisältöön

Messukeskuksen turvallisuus on huippuluokkaa

Turvallisuusosaamiseemme kuuluu mm.

  • kattavat turvallisuusjärjestelmät
  • hyvin koulutettu henkilöstö
  • huippukuntoinen kiinteistö
  • jatkuva, 24 h valvonta vuoden jokaisena päivänä
  • osaava turvallisuussuunnittelu
  • hyvä viranomaisyhteistyö

Messukeskus on ISO 9001 -laatusertifioitu yritys. Meidät on palkittu Pohjolan turvallisuuspalkinnolla. Olemme järjestäneet useita korkean turvallisuusprofiilin tapahtumia, huippukokouksista suuryritysten yhtiökokouksiin.

Asiakkaidemme turvallisuus on osa tapahtuman laatua. Mitoitamme turvallisuushenkilöstön aina tilaisuuden tarpeen mukaan.

 

Turvallisuusohjeet

Noudata aina henkilökunnan antamia ohjeita ja määräyksiä. Mikäli havaitset onnettomuuden tai jonkin muun turvallisuutta vaarantavan asian, ilmoita siitä heti henkilökunnalle.

Messukeskus seuraa koronavirustilannetta tarkasti

Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja seuraamme THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita. Suomalaisviranomaisten tämänhetkinen näkemys on, että tilanne Suomessa on vakaa ja koronavirustartunnan riski pieni. Hygienia on otettu tiloissamme huomioon hyvin. Wc-tiloissamme on kosketusvapaat hanat ja desinfioivia käsihuuhteita. Myös kaikki ravintolakumppanimme panostavat korkeatasoiseen hygieniaan ja noudattavat viranomaisten laatu- ja hygieniamääräyksiä. Järjestämissämme tapahtumissa on aina SPR:n päivystys, joten sairaustapauksissa ensiavun saa nopeasti. Suosittelemme noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja yskittäessä suojaamaan muut käyttämällä nenäliinaa tai hihaa.

 

Kielletyt esineet ja aineet

Messukeskukseen ei saa tuoda terä- tai muita aseita, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita.

 

Lemmikit messuilla

Lemmikkejä ei allergiasyistä voi tuoda mukanaan messuille. Opas- ja avustajakoirien kanssa sen sijaan voi tulla messuille.

 

Ensiapu

Suomen Messujen järjestämissä tapahtumissa ensiavusta vastaa SPR. Ensiapupiste sijaitsee lähellä pohjoista sisäänkäyntiä. Voit kysyä sijaintia henkilökunnaltamme. Messukeskuksessa on defibrillaattoreita, defi.fi.

Yleinen hätänumero on 112 (osoite Messuaukio 1).