Siirry sisältöön

Saapuminen julkisilla kulkuvälineillä

Raitiovaunulla ja bussilla

Raitiovaunut: 7 ja 9, huom. raitiovaunuissa ei enää myydä lippuja 1.2.2018 alkaen. Osta lippu automaatista tai HSL:n sovelluksella. Katso tästä raitiovaunulippujen myyntipisteet. Messukeskukseen johtava raitiolinja 7 siirtyy Hämeentieltä poikkeusreitille Sturenkadulle 4.3.2019 alkaen. Katso ajantasaiset muutokset

Huomaa, että raitiovaunu 7 ei kulje enää Messukeskuksen ohi Mäkelänkadun suuntaan. Katso uusi reitti 

Bussit: Pasilan asemalle tulevat bussit

HSL:n reittioppaasta löydät ajantasaiset tiedot joukkoliikenteestä

Reittiopas | Messukeskus
Reittiopas | Messukeskus Siipi
Helsingin seudun liikenne, aikataulut

 

Junalla

Kaikki lähi- ja kaukojunat (lukuunottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messukeskukseen.

Lähiliikenteen juna-aikataulut

Kaukojunien aikataulut ja hinnat

Pasilan asemalta Messukeskukseen

 

Pyörät

Pyörätelineitä on eteläisen sisäänkäynnin ja Kokoustamon edessä. Rautatieläisentorilla ja Veturitorilla on kaupunkipyörien pysäkit.

Pääkaupunkiseudun opaskartta

 

Taksi

Taksiasema sijaitsee Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edustalla. Taksit voivat ajaa suoraan sisäänkäynneille.

 

Lentokentältä Messukeskukseen

I- ja P-junat liikennöivät lentokentältä läheiselle Pasilan asemalle. Matka-aika junalla on noin puoli tuntia ja junien vuoroväli päiväliikenteessä noin 10 minuuttia. Matka-aika lentokentältä Messukeskukseen taksilla on noin 15 minuuttia.

Lentokenttäbussi

 

Tilausbussit

Pysäköinninvalvojamme opastavat tilausbussit niille varatulle alueelle. Kuljettajan tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa bussin rekisterinumero pysäköinninvalvojalle tai sisäänkäynnin vahtimestarille, jolloin pysäköinti on maksutonta. Huom. Pysäköinti on maksuton vain, jos ryhmä vierailee Messukeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa.