Pysäköinti

Messuparkki | Pysäköinti Helsingissä on helppoa!

Messukeskuksen pysäköintitalossa Messuparkissa on 4 600 katettua parkkipaikkaa aivan Messukeskuksen kyljessä, Pasilan aseman vieressä. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna! Voit siis jättää autosi meille, viettää päivän messuilla, jatkaa matkaasi Pasilasta Helsinkiin junalla  tai nauttia illasta Hartwall-Areenalla.

Messuparkki sijaitsee Messukeskukseen pohjoisen sisäänkäynnin puolella, osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17, Helsinki.

Katso aluekartta

 

  • Pysäköintimaksu 12 € oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana.
  • Maksetaan automaattiin tai sisällä lippukassalle
  • Maksuvälineinä käteinen ja yleisimmät maksukortit (maksukortilla maksaessa ei tarvitse syöttää tunnuslukua)
  • Maksun voi maksaa jo saapumisvaiheessa
  • Messuparkissa on 20 invaliditunnuksin merkittyä pysäköintipaikkaa.
  • Pysäköinti invaliditunnuksilla on maksutonta.
  • Tesla-sähköautojen latauspisteet (20A  13,8 kW) sijaitsevat pysäköintitalon kerroksessa P2. Latauspisteitä on viisi, ja lataaminen on maksutonta. Pysäköinnistä peritään normaali pysäköintiveloitus.
  • Jos pysäköintilippusi katoaa, voit ostaa kadonneen lipun tilalle uuden pysäköintilipun automaatista hintaan 24 €. Automaatissa on tätä varten valmis painike.

Haluatko jättää auton vuorokautta pidemmäksi ajaksi Messuparkkiin? 

Messuparkin maksimikorkeus on 2,2 m. Sitä korkeammat autot tulee ajaa kenttäalueelle. Pysäköintialueella leiriytyminen on kielletty.

 

Kokous- ja kongressiasiakkaiden pysäköinti

Kokous- ja kongressiasiakkaidemme käytössä on myös Siiven pysäköintialue. Siiven pysäköinti sijaitsee Ratamestarinkadun päässä, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13.

Messuparkki palvelee Linnanmäen asiakkaita 25.6.-12.8.

1. Parkkeeraa auto Messukeskukseen. Ajaessasi pysäköintihalliin saat automaatista pysäköintilipukkeen.

2. Messukeskuksella on Linnanmäki-pysäkki, josta Taksi Helsingin taksit tai pikkubussi noutavat Linnanmäelle tulevat asiakkaat. Jos pysäkillä ei ole saapumishetkellä taksia, sellaisen voi soittaa numerosta 0100 0700.

3. Linnanmäellä käy vaihtamassa Messukeskuksen pysäköintiautomaatista saamasi pysäköintilipuke ulosajolippuun Cineman lippuluukulta (pääportin läheisyydestä) huvipuiston aukioloaikana. Tässä yhteydessä maksat palvelun maksun 13 €, mikä sisältää Messukeskus-pysäköinnin sekä edestakaisen taksikuljetuksen Messukeskus-Linnanmäki välillä.

4. Kun haluat palata takaisin Messukeskukselle, suuntaa Linnanmäen Parkki & Pirssi -pysäkille. Taksi Helsingin taksi tai pikkubussi kuljettaa sinut maksutta takaisin Messukeskukselle, kun näytät hänelle maksamasi ulosajolipukkeen.

Lintsin Parkki & Pirssi palvelee 25.6. – 12.8.2018.