Skip to content

Messuparkki | Pysäköinti Helsingissä on helppoa alk. 14 €/vrk!

Messukeskuksen pysäköintitalossa Messuparkissa ja ulkoalueilla on 4 600 lämmittämätöntä parkkipaikkaa aivan Messukeskuksen kyljessä, Pasilan aseman vieressä. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna!

Osta pysäköinti etukäteen Pysäköintiohjeet Maksaminen Messuparkin sijainti Sähköauton lataus

Näin pysäköit

EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä on käytössä sekä pysäköintitalossa että Siiven pysäköintialueella. Järjestelmä perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä. Huom. Uudistus ei koske Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellin pysäköintihallia.

1 – Aja sisään

Kamerat lukevat autosi rekisterinumeron. Pysäköinnistä veloittaminen alkaa. Et tarvitse pysäköintilappua.

2 – Asioi rauhassa

Hoida messu- ja tapahtuma-asiasi kaikessa rauhassa. Me emme kirjoita pysäköintivirhemaksuja.

3 – Aja ulos

Kun ajat ulos, kamerat lukevat autosi rekisterinumeron. Pysäköinnistä veloittaminen päättyy. HUOM! alueella voimassa ainoastaan vuorokausihinta (24h)

 

Osta pysäköinti etukäteen

24h – 14 €

Osta

2 vrk – 18 €

Osta

3 vrk – 27 €

Osta

4 vrk – 33 €

Osta

Lisää vaihtoehtoja

 

Alueella on voimassa ainoastaan vuorokausihinta (24 h).

Pysäköinnistä peritään normaali pysäköintimaksu ja lataushinnasta päättää latauspalvelun toimittaja. Kätevintä on maksaa pysäköinti ennakkoon, jolloin taksa kevenee sitä edullisemmaksi, mitä useamman vuorokauden pysäköit. ParkManilla tai Easyparkilla maksettaessa veloitetaan myös palvelumaksu.
ParkManin hinnaston näet täältä. Easyparkin hinnaston näet täältä.

Perävaunusta ei veloiteta erikseen.

EuroParkilta voit lunastaa myös kuukausi- tai vuosikohtaisen pysäköintiluvan.

Maksa etukäteen, paikanpäällä tai jälkikäteen

Etukäteen maksaminen

 • Maksa etukäteen verkossa (SUOSITELTU)

Kun ostat pysäköinnin verkosta voit ajaa rajoituksetta sisään ja ulos pysäköintituotteen voimassaolon aikana. Voit ostaa samalla kertaa useamman päivän pysäköintioikeuden yhdelle tai useammalle autolle. Tuotteet voi maksaa suoraan verkossa tai laskulla. Tämän jälkeen saat aktivointikoodit suoraan sähköpostiisi.

Osta pysäköintisi ennakkoon täältä ja aktivoi se täällä.

 • Rekisteröidy verkossa ja maksu veloitetaan automaattisesti

Rekisteröitymällä Autopay-järjestelmän käyttäjäksi osoitteessa www.autopay.io, minkä jälkeen rekisteröityjen ajoneuvojen pysäköintimaksut veloitetaan automaattisesti järjestelmään lisätyltä maksukortilta. Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista.

Lisätietoja: Europark Asiakaspalvelu: info@europark.fi, puhelin 020 7907 300. Arkisin klo 8-21, la klo 9-21, su klo 9-19. Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puhelu + 17 snt/min.

Paikanpäällä maksaminen

 • Maksa Messukeskuksen maksuautomaatilla

Ennen pysäköintialueelta poistumista voit maksaa pysäköinnin maksukortilla maksuautomaattiin. Ulosajoaikaa on maksun jälkeen 60 minuuttia. Maksuautomaatilla maksun yhteydessä voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi, jolloin tulevat pysäköintimaksut veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi.

 • Mobiilimaksaminen ParkMan tai EasyPark -sovelluksella

Voit maksaa pysäköinnin ParkMan tai Easypark-sovelluksella. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Pysäköinti päättyy automaattisesti ajaessasi ulos alueelta. ParkManin palvelumaksu (15% pysäköintimaksusta + 0.35 € per pysäköinti) tai EasyParkin palvelumaksu (15% pysäköintimaksusta) lisätään pysäköinnin hintaan. Lue lisää osoitteesta www.parkman.io tai easypark.fi

 

Jälkikäteen maksaminen

 • Maksa verkossa 48 tunnin kuluessa pysäköinnistä

Voit maksaa pysäköinnin ilman lisämaksua maksukortilla verkossa osoitteessa www.autopay.io. Pysäköintimaksu tulee olla maksettuna 48 tunnin sisällä pysäköintialueelta ulos ajamisesta.

Pysäköinti liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella on maksutonta tapahtumien aikana
 • Liikkumisesteisen tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa rekisterinumeronsa Messukeskuksen asiakaspalvelupisteeseen.
 • Messukeskuksen pysäköintitalossa P1 alimmalla tasolla ja pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydessä on kaksikymmentä liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella
  merkittyä pysäköintipaikkaa.
 • Tapahtuma-aikojen ulkopuolella pysäköinti liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella on maksullista.
Hotellivieraiden pysäköinti
 • Hotelliasukkaat voivat pysäköidä Holiday Inn Helsinki – Expon pysäköintihallissa, jossa on käytössä erillinen, puomein varustettu järjestelmä.
 • Pysäköintimaksu on 26 € / vuorokausi, 14 € / 2-6 tuntia ja 7 € / 0-2 tuntia.
Kokous- ja kongressiasiakkaiden pysäköinti
 • Kokous- ja kongressiasiakkaidemme käytössä on myös Siiven pysäköintialue, jossa toimii niinikään puomiton pysäköintijärjestelmä. Siiven pysäköintialue sijaitsee Ratamestarinkadun päässä, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13.
Tavarantoimittajien liikennöinti
 • Tavaroiden tuonti ja vienti Messukeskukseen on maksutonta, mikäli tavaran vienti ja tuonti Messukeskuksen alueelle kestää alla 60 min. Jos tavaran purkaminen vie enemmän kuin 60 min, pysäköinti on maksullista.
 • Lisätietoja: eMessukeskus.com / Info
Tilausbussit
 • Tilausbusseille on tapahtumakohtaisesti varattu oma alue.
 • Tilausbussien pysäköinti kuitataan sisäänkäyntien palvelupisteillä.
 • Huom. Pysäköinti on maksuton vain, jos ryhmä vierailee Messukeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa.
Tapahtumien näytteilleasettajat

Pysäköinti on ilmainen tunnin (60 min) lastaus-, rakennus- ja purkutöihin. Alle 60 min alueella ollut tavarantuoja voi ajaa ulos alueelta maksamatta pysäköinnistä. Jos tavaran purkaminen vie enemmän kuin 60min, tulee maksaa pysäköintimaksu. Muistathan ajaa ulos samaa reittiä kuin tulit, jotta puomiton pysäköintijärjestelmä rekisteröi auton. KATSO HINNAT JA LUE LISÄÄ PYSÄKÖINNISTÄ > 

Tervetuloa myös sähköautolla!

 • Kaikille sähköautoille ja hybrideille soveltuvat latauspisteet (teho 22 kW) sijaitsevat P2 pysäköintitalossa 1. kerroksessa. Latauspisteitä on yhteensä 55. Pysäköinnistä peritään normaali pysäköintimaksu ja lataushinnasta päättää latauspalvelun toimittaja.

Messuparkin maksimikorkeus on 2,2 m. Sitä korkeammat autot tulee ajaa kenttäalueelle. Katso ajo-ohje

Pysäköintialueella leiriytyminen on kielletty.

Sijainti

 

Messuparkki  sisäänkäynti, osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17, Helsinki.

Kokousvieraat voivat pysäköidä Siipi parkissa, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13, Helsinki.

Avaa Google Mapsissa.