Skip to content

Messukeskus on esteetön

Pyoratuoli

Pysäköinti

Pysäköinti liikkumisesteisten pysäköintitunnuksilla on Messukeskuksessa maksutonta tapahtumien aikana. Pysäköintitalossa P1-tasolla on 20 liikkumisesteisten pysäköintitunnuksella merkittyä pysäköintipaikkaa. Käyttäjän tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa rekisterinumeronsa Messukeskuksen asiakaspalvelupisteeseen. Myös hotellin parkki on maksuton liikkumisesteille tapahtuma-aikoina.

Sisäänkäynnit, palvelut ja liikkuminen tiloissa

Taksit voivat ajaa Messukeskuksen sisäänkäynneille. Messukeskuksen kaikki sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Talon kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Myös suurin osa Messukeskuksen ravintoloista on esteettömiä. Kaikista kerroksista löytyy esteettömiä WC-tiloja.

Sisäänkäynneiltämme voit lainata pyörätuolin. Jos haluat varata pyörätuolin ennakkoon, lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@messukeskus.com. Kerro viestissä saapumispäivä, kellonaika, sisäänkäynti ja omat yhteystietosi.

Näin toimit sisäänkäynneillä lasten ja rattaiden kanssa.

Avustaja

Vammaiskortin haltijan avustaja pääsee Messukeskuksen järjestämiin tapahtumiin maksutta sisään. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Messukeskukseen.

Messukeskus on Vammaiskorttikohde

  • Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen sekä esteettömiä WC-tiloja.
  • Opastamme selkeästi ja esteettömyystiedot karttoineen löytyvät selkeästi verkkosivuiltamme.
  • Toimitilojemme läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin.
  • Katsomossamme on pyörätuolipaikkoja ja valikoiduissa tiloissa induktiosilmukka.
  • Koko henkilökuntamme on sitoutunut parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan vammaista asiakastamme.

Hallit: esteettömyys

Kokoustilat: esteettömyys

Osallistuin tilaisuuteen Messukeskuksen Siivessä ja olin otettu siitä, miten esteetön kuunteluympäristö Messukeskus on. Seminaaritilan induktiosilmukka toimi kuin unelma. Siihen oli helppo ja nopea ottaa yhteys omalla laitteella, äänenlaatu ja kuuluvuus oli loistava. Tällaista palvelutasoa tapaa harvoin Suomessa. Arvostan tätä todella paljon!

Kuulovammainen asiakas