Skip to content

Saapuminen Messukeskukseen

Julkiset kulkuvälineet

Julkisilla tai fillarilla? Olemme aivan Pasilan juna-aseman kupeessa ja meille pääsee kätevästi myös busseilla. Pyöräilijät voivat jättää pyöränsä Messuaukion pääsisäänkäynnin läheisyydessä tai Messukeskus Siiven edessä oleviin telineisiin.

Raitiovaunulinja 2 liikennöi Messukeskuksesta Töölön kautta keskustaan. Linjan päätepysäkki on Messukeskuksen edustalla.

Lue lisää

Pysäköinti

Messukeskuksen pysäköintitalo Messuparkki sijaitsee aivan Messukeskuksen kyljessä, Pasilan aseman vieressä. Pysäköintitalossa ja ulkoalueilla on 4 600 parkkipaikkaa. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna!

Saavutko Messukeskukseen idän suunnasta? Varaa matkantekoon tavallista reilummin aikaa. HSL rakentaa Kalasatama–Pasila-raitiotietä, ja se vaikuttaa Pasilan alueen liikenteeseen erityisesti idän suunnalla.

Lue lisää

Esteettömyys

Messukeskus on esteetön. Kaikki sisäänkäyntimme ovat esteettömiä ja talon kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Myös suurin osa Messukeskuksen ravintoloista on esteettömiä.

Lue lisää

aluekartta

Sisäänkäynnit

Sisäänkäynti messukävijöille

Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Pohjoinen sisäänkäynti |  Ratapihantie 17

Lähestymiskartta

Sisäänkäynti kokousvieraille

Kokousvieraiden sisäänkäynti tilaisuudesta riippuen joko Kokoussiiven, hotellin tai Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin kautta, tutustu järjestäjän lähettämään tulo-ohjeeseen!

Kokoussiipi
| Rautatieläisenkatu 3
Hotellin sisäänkäynti | Rautatieläisenkatu 3
Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1
Kokoussiipi-parkki |  Ratamestarinkatu 13

KOKOUSSIIPI | KOKOUSTILAT

 

Sisäänkäynti näytteilleasettajille ja rakentajille

Näytteilleasettajille ja osastorakentajille tarkoitetut huolto-ovet ovat auki tapahtumakohtaisesti. Tieto löytyy eMessukeskuksesta, tapahtuman sivulta: aikataulut ja sisäänkäynnit.

Huolto-ovet ja sisäänkäynnit

Nopein reitti Pasilan asemalta Messukeskukseen

Reittinä asemalta Messukeskukseen suosittelemme käyttämään alikulkutunneleita asemalta pohjoissuuntaan:  katso paras reitti asemalta Messukeskukseen.

 

Sanakartta Messukeskukseen Pasilan asemalta/junaraiteilta

Sanakartta