Siirry sisältöön

Saapuminen Messukeskukseen

Julkiset kulkuvälineet

Julkisilla tai fillarilla? Olemme aivan Pasilan juna-aseman kupeessa ja meille pääsee kätevästi myös busseilla sekä raitiovaunuilla. Pyöräilijät voivat jättää pyöränsä Messuaukion pääsisäänkäynnin läheisyydessä tai Messukeskus Siiven edessä oleviin telineisiin.

Lue lisää

Pysäköinti

Messukeskuksen pysäköintitalo Messuparkki sijaitsee aivan Messukeskuksen kyljessä, Pasilan aseman vieressä. Pysäköintitalossa ja ulkoalueilla on 4 600 lämmittämätöntä parkkipaikkaa. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna!

Lue lisää

Esteettömyys

Messukeskus on esteetön. Kaikki sisäänkäyntimme ovat esteettömiä ja talon kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Myös suurin osa Messukeskuksen ravintoloista on esteettömiä.

Lue lisää

Sisäänkäynnit

Sisäänkäynti kävijöille

Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Pohjoinen sisäänkäynti |  Ratapihantie 17

Lähestymiskartta

Sisäänkäynti kokousvieraille

Siipi sisäänkäynti | Rautatieläisenkatu 3
Hotellin sisäänkäynti | Rautatieläisenkatu 3
Siipi Messukeskuksen pääsisäänkäynti | Messuaukio 1
Siipi parkki (Kongressiparkki) Ratamestarinkatu 13

SIIPI | KOKOUSTILAT

Siipi kokousvieraiden sisäänkäynti (tilaisuudesta riippuen) joko Siiven, hotellin tai Messukeskuksen pääsisäänkäynnistä, tutustu järjestäjän lähettämään tulo-ohjeeseen!

Sisäänkäynti näytteilleasettajille ja rakentajille

Näytteilleasettajille ja osastorakentajille tarkoitetut huolto-ovet ovat auki tapahtumakohtaisesti. Tieto löytyy eMessukeskuksesta, tapahtuman sivulta: aikataulut ja sisäänkäynnit.

Huolto-ovet ja sisäänkäynnit

Nopein reitti Pasilan asemalta Messukeskukseen

Reittinä asemalta Messukeskukseen suosittelemme käyttämään alikulkutunneleita asemalta pohjoissuuntaan:  katso paras reitti asemalta Messukeskukseen.