Tulo-ohje

Messukeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Läheinen Pasilan asema on 300 metrin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta.

Osoite:

Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Messuparkki  ja pohjoinen sisäänkäynti| Messuparkin osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17

Lähestymiskartta Messukeskus aluekartta

 

 

Kokousvieraat

Siipi sisäänkäynti | Rautatieläisenkatu 3
Siipi Messuaukion sisäänkäynti | Messuaukio 1
Siipi | Siiven pysäköintialueen osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13

SIIPI | KOKOUSTILAT

Kokousvieraiden sisäänkäynti (tilaisuudesta riippuen) joko Siiven sisäänkäynnistä tai eteläisestä sisäänkäynnistä, tutustu kokousjärjestäjän lähettämään tulo-ohjeeseen!

 

Näytteilleasettajat ja rakentajat

Näytteilleasettajille ja osastorakentajille tarkoitetut huolto-ovet ovat auki tapahtumakohtaisesti. Tieto löytyy eMessukeskuksesta, tapahtuman sivulta: aikataulut ja sisäänkäynnit.

Huolto-ovet ja sisäänkäynnit

Bussit, junat ja ratikat Messukeskukseen

Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä!

Reittiopas
Helsingin seudun liikenne, aikataulut
Lentokenttäbussi

  • Junat: kaikki lähi- ja kaukojunat (lukuunottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset alikulkutunnelin kautta suoraan Messukeskukseen.
Lähiliikenteen juna-aikataulut

Kaukojunien aikataulut ja hinnat

Pasilan asemalta Messukeskukseen

 

  • Pyörä: Pyörätelineitä on eteläisen sisäänkäynnin ja Kokoustamon edessä. Rautatieläisentorilla ja Veturitorilla on kaupunkipyörien pysäkit.
Pääkaupunkiseudun opaskartta

 

  • Taksi: Taksiasema sijaitsee Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin edustalla. Taksit voivat ajaa suoraan sisäänkäynneille.
  • Lentokenttä: I- ja P-junat liikennöivät lentokentältä läheiselle Pasilan asemalle. Matka-aika junalla on noin puoli tuntia ja junien vuoroväli päiväliikenteessä noin 10 minuuttia. Matka-aika lentokentältä Messukeskukseen taksilla on noin 15 minuuttia.
  • Tilausbussit: Pysäköinninvalvojamme opastavat tilausbussit niille varatulle alueelle. Bussinkuljettaja saa sisäänajossa pysäköintilipukkeen, jonka pysäköinninvalvojamme vaihtaa maksuttomaan ulosajolipukkeeseen (huom. käytäntö voimassa vain Messukeskuksessa järjestettävissä tapahtumissa).

 

 

 

Kuva: Maija Astikainen

Kuva: Maija Astikainen

Keski-Pasilaa rakennetaan – tarkista Pasilan aseman kulkureitit

Keski-Pasilan uuden keskuksen Triplan rakentaminen etenee vauhdilla, ja uuden Pasilan aseman rakentamista valmistellaan niin aseman sisätiloissa kuin sen lähiympäristössäkin. Tämä vaikuttaa kulkureitteihin asemalla.

Reittinä asemalta Messukeskukseen suosittelemme käyttämään alikulkutunneleita (asemalta pohjoissuuntaan). Niiden kautta kierrät rakennustyöt ja pääset Messukeskukseen nopeammin. Katso paras reitti asemalta Messukeskukseen.

Rakennustöiden aikaiset järjestelyt Pasilan asemalla on opastettu hyvin.