Saapuminen Messukeskukseen

Julkiset kulkuvälineet

Tulossa julkisissa tai fillarilla? Messukeskus sijaitsee aivan Pasilan juna-aseman kupeessa ja on saavutettavissa kätevästi myös busseilla sekä raitiovaunuilla. Pyöräilijät voivat jättää pyöränsä eteläisen sisäänkäynnin tai Kokoustamon edessä oleviin telineisiin.

Lue lisää

Pysäköinti

Messukeskuksen pysäköintitalo Messuparkki sijaitsee aivan Messukeskuksen kyljessä, Pasilan aseman vieressä. Pysäköintitalossa ja ulkoalueilla on 4 600 lämmittämätöntä parkkipaikkaa. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna!

Lue lisää

Esteettömyys

Messukeskus on esteetön. Kaikki sisäänkäyntimme ovat esteettömiä ja talon kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Myös suurin osa Messukeskuksen ravintoloista on esteettömiä.

Lue lisää

Sisäänkäynnit

Sisäänkäynti kävijöille

Messukeskus eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1, 00520 Helsinki
Messuparkki  ja pohjoinen sisäänkäynti | Messuparkin osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17

Lähestymiskartta Messukeskus aluekartta

Sisäänkäynti kokousvieraille

Siipi sisäänkäynti | Rautatieläisenkatu 3
Siipi Messuaukion sisäänkäynti | Messuaukio 1
Kongressiparkin osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13

SIIPI | KOKOUSTILAT

Siipi kokousvieraiden sisäänkäynti (tilaisuudesta riippuen) joko Siiven, hotellin tai eteläisestä sisäänkäynnistä, tutustu järjestäjän lähettämään tulo-ohjeeseen!

Sisäänkäynti näytteilleasettajille ja rakentajille

Näytteilleasettajille ja osastorakentajille tarkoitetut huolto-ovet ovat auki tapahtumakohtaisesti. Tieto löytyy eMessukeskuksesta, tapahtuman sivulta: aikataulut ja sisäänkäynnit.

Huolto-ovet ja sisäänkäynnit

Keski-Pasilaa rakennetaan – tarkista Pasilan aseman kulkureitit

Keski-Pasilan uuden keskuksen Triplan rakentaminen etenee vauhdilla, ja uuden Pasilan aseman rakentamista valmistellaan niin aseman sisätiloissa kuin sen lähiympäristössäkin. Tämä vaikuttaa kulkureitteihin asemalla.

Reittinä asemalta Messukeskukseen suosittelemme käyttämään alikulkutunneleita (asemalta pohjoissuuntaan). Niiden kautta kierrät rakennustyöt ja pääset Messukeskukseen nopeammin. Katso paras reitti asemalta Messukeskukseen.

Rakennustöiden aikaiset järjestelyt Pasilan asemalla on opastettu hyvin.