Siirry sisältöön

Messukeskus pitää huolta henkilötiedoistasi

Tietosuoja

Messukeskus ja Suomen Messut Oyj on vastuullinen toimija – myös tietosuoja-asioissa. Ymmärrämme, että henkilökohtaiset tietosi ovat sinulle tärkeitä, joten teemme kaikkemme, että tietosi ovat turvassa. Toimimme aina EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti, koulutamme henkilöstöämme ja vaadimme myös kumppaneiltamme vastuullisuutta tietosuoja-asioissa.  Lue lisää tietosuojastamme eri rekisterien tietosuojaselosteista.

Tietoturva

Messukeskuksella on erilaisia järjestelmiä, joissa säilytetään asiakastietoja tietoturvallisesti. Kaikkien järjestelmien asiakastietojen käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin ja vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Järjestelmät on myös suojattu teknisin ratkaisuin.

Tietosuojaselosteet

Tarvitsetko lisätietoja?

Ota yhteyttä:
asiakaspalvelu@messukeskus.com
040 450 3250

Tietosuoja-asetukset

Tietojasi tässä sivustossa kerätään ja käsitellään, jotta sivuston käyttötavoista saadaan parempi käsitys. Tähän pyydetään aina suostumus. Voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi tässä.

Omien tietojen käyttöoikeus

Täytä lomake, jos haluat pyytää käyttöoikeuden omiin tietoihisi. Tämän pyynnön käsittelyssä käytetään vain sähköpostiosoitettasi

Omien tietojen käyttöoikeus
Omien tietojen käyttöoikeus
Poista omat tiedot
Muuta omia tietoja