Skip to content

Hotellimme Open Lobby palvelee janoisia ja nälkäisiä 24/7

Poikkea kahville tai viihdy pidempään vuorokauden ympäri palvelevassa Open Lobbyssa. Viihtyisän Open Lobbyn löydät Holiday Inn -hotellimme ala-aulasta.

Tutustu

Ravintolat Messukeskuksessa

Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa, joissa on yhteensä yli 4 500 asiakaspaikkaa. Ravintolapisteitä löytyy jokaiseen makuun: viinin maistelusta olueen ja makkaraan, salaateista kotiruokaan ja käsintehtyihin pizzoihin, erikoiskahveista pullantuoksuun ja runsaisiin leivonnaisiin. Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services, joka tunnetaan vahvasta käsityöperinteestään, hyvästä palvelustaan ja Pohjoismaiden maineikkaimmasta suklaabrändistä.

Tapahtumien aikaan ravintolamme tarjoilevat hekullisia yllätyksiä ja teemamenuja pop up -pisteista brunssiin. Katso messukohtaiset aukioloajat tapahtumien nettisivuilta. Katso Ravintola Plattan menu ja aukioloajat ja 24/7 Open Lobbyn palvelut.

1. PLATTA hyödyntää sesonkien parhaita raaka-aineita vaihtuvissa menuissa. Annokset loihditaan pitkälti käsityönä uudessa à la carte -ravintolassamme. Napostele baarimenusta, jaa annoksia tai syö pidemmän kaavan mukaan hiiligrillin antimia. Listalta löydät myös herkullisia artisaanipizzoja.

Aukioloajat ja pöytävaraukset | Menu

2. TABLE on intiimi ja tunnelmallinen à la carte -tyylinen ravintola, jonka laadukkaat annokset tilataan tiskiltä ja tarjoillaan ripeästi pöytiin.

3. EAT & MEET –buffetista
kokoat juuri mieleisesi lautasellisen raikkaan salaattipöydän ja monipuolisten lämpimien vaihtoehtojen antimista virvokkeiden, kahvin ja makean kera.

4. STREET KITCHEN tarjoilee katukeittiön herkkuja ympäri maailmaa. Usein saatavilla myös runsas brunssi.

5. WOK’N’CURRY on läpileikkaus mausteisia aasialaisia makuja mm. curreja, wokkeja ja raikkaita lassi-juomia.

6. PIAZZA ITALIA on italialaisen keittiön herkkuaitta pizzapaloista pastaan, salaatteihin ja leivonnaisiin.

7. PANORAMA tarjoaa lihapullabuffen lisäksi ruokaisia salaatteja. Panorama Bar –valikoimista saat suolaista ja makeaa kahvilatuotetta pienempään nälkään.

8. BALCONY sijaitsee tapahtuman näköalapaikalla, missä nautit Gourmet-hampurilaisista ja perinteisistä kahvilaherkuista katkarapuleipään lasillisen viiniä, huurteisen tai muun virvoitusjuoman kera.

9. PIZZA & GRILL lämmittää pizzat, paninit, sandwichit, salaatit ja muut herkulliset pikkusuolaiset ja juotavat mukaan tai paikan päällä nautittavaksi.

10. HESBURGER tarjoilee hampurilaisten, falafelien, ja jälkiruokien lisäksi gluteenittomia vaihtoehtoja.

11. CORNER on viihtyisä kohtaamispaikka, jossa voi nauttia kuplivia juomia. Maista viinien kanssa tapaksia!

12. OLOHUONE -kahvila ja takeaway-piste tarjoavat pikkunälkään erilaisia kotoisia leivonnaisia ja tuoreita munkkeja kahvin kanssa. Myynnissä myös kioskitavaraa, kuten makeisia ja juomia.

13. FAZER CAFÉ on elegantti ja rento levähdyspaikka nauttia käsintehtyjä leipomo- ja suklaaherkkuja, vastapaahdettua kahvia sekä raikkaita salaatteja ja täyteläisiä keittoja. Ihastu ensi suupalasta!

14. HELSINKI CAFÉN valikoimista löytyy erikoiskahvien kaveriksi vastapaistettuja pullia ja piiraita suoraan pelliltä, tuoreita leipiä sekä muita konditoriatuotteita.

15. No 1 CAFÉSSA laajan erikoiskahvivalikoiman seuraksi saat vaikka munkin tai täytetyn bagelin.

16. CAFÉ 3, 5 ja 7 tarjoilevat suolaista ja makeaa juomia unohtamatta tapahtumien keskellä messuhalleissa.

17. 2GO pyöräyttää herkullisia jäätelöitä ja popcornia!

18. CANDY-karkkipisteistä saat helpotusta makeanhimoon. Pisteet myyvät myös haluttua messulakua.

19. STOP & SHOP -kioski Alagalleriassa myy messutuotteita, välipalaa ja virvokkeita.

20. HOLIDAY INN HELSINKI – EXPO OPEN LOBBY. Uudistuneen hotellimme olohuonemainen Open Lobby kutsuu lisäksi kaikki lähiseudun asukkaat nauttimaan maukkaasta ruuasta, juomasta ja viihteestä sekä työskentelemään ja seurustelemaan rennossa ilmapiirissä

Menu

annos

”Pasilassa voi vihdoinkin syödä hyvin” –  Messukeskuksen uutuusravintola Platta avautuu

Messukeskukseen saapuva vieras saattaa jatkossa pysähtyä jo kadulle – nuuhkimaan herkullisia hiiligrillin tuoksuja ja artesaanipizzojen aromeja. Houkuttelevat tuoksut tulvivat Messukeskuksen uutuusravintolasta Plattasta, johon voi nyt poiketa suoraan Messuaukiolta.

Asemalaituri eli ”Platta” on perinteisesti tarjonnut alustan monenlaisille kohtaamisille. Jatkossa Platta tunnetaan Messukeskus Helsingin ja sen elämyksellisen tapahtumahotellin Holiday Inn Helsinki – Expon omana ravintolana. Platta palvelee Messukeskuksen monipuolista asiakaskuntaa aamusta yöhön muuntuen aamiaispaikasta bisnestreffien näyttämöksi ja illan kohtaamispaikaksi.

Plattan puuhiiligrilli pidetään kuumana ja pizzat valmistetaan omin käsin alusta loppuun saakka. Ravintolassa syödään omassa keittiössä valmistettuja herkkuja, joita inspiroivat sesongit, kasvikset, käsityönä tekeminen ja Messukeskuksen ohjelma. Särpimenä nautitaan pienpanimo-oluita ja Kaffa Roasteryn kahvia.

Messukeskuksen ideana on tuoda ihmiset yhteen, ja erityisen mukavaa on yhdessä syöminen. Niinpä Plattakin tarjoilee suosittuja sharing-menuja. Yhteistä ravintolailtaa voi jatkaa täysin uudistuneen Holiday Inn Helsinki – Expon tyylikkäässä aulabaarissa cocktaileja ja erikoisoluita nauttien. Holiday Inn -ketjun konseptiin kuuluva Open Lobby yhdistää aulatilat ja ravintola Plattan yhteiseksi keitaaksi, jossa syödään, juodaan, työskennellään, levätään ja seurustellaan rennossa ilmapiirissä.

Plattan kotisivulle Varaa pöytä | tableonline