Skip to content

Messuparkki

Kun mietit pysäköintiä Helsingissä, Messuparkki on kätevä valinta. Olit sitten reissussa tunteja tai vaikkapa muutaman päivän, Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna. Meille voit kätevästi jättää auton vaikka lähtiessäsi junalla Helsingin keskustaan.  Voit myös pysäköidä auton useammaksi päiväksi vaikka matkalle lähtiessäsi. Pasilan asema on pienen kävelymatkan päässä ja muutkin julkiset liikennevälineet käden ulottuvilla.

Messukeskuksen paikoitusalueella ja pysäköintitalossa on 4 600 lämmittämätöntä pysäköintipaikkaa. Pysäköintitalon tasojen maksimikorkeus on 2,2 m, joten sitä korkeammat autot tulee ajaa kenttäalueelle. Pysäköintialueella leiriytyminen on kielletty.

Kokousvieraat voivat pysäköidä Siiven pysäköintialueella (Ratamestarinkatu 14).

Jos sinulla on pysäköintiin liittyvää kysyttävää, ota yhteys Messukeskuksen asiakaspalveluun: puh. 040 450 3250, asiakaspalvelu@messukeskus.com

 

Katso tulo-ohjeet ja kartat

1.1.2019 alkaen käytössä EuroParkin puomiton pysäköintijärjestelmä

Pysäköinnin laskutuksesta vastaa 1.1.2019 alkaen EuroPark.

EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä on käytössä sekä pysäköintitalossa että Siiven pysäköintialueella. Järjestelmä perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä. Huom. Uudistus ei koske Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellin pysäköintihallia.

Hinnat

Pysäköintimaksu 12 € oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana. Kätevin tapa on ostaa pysäköinti ennakkoon, jolloin taksa kevenee sitä edullisemmaksi, mitä useamman vuorokauden pysäköit (2 pv 16 €, 3 pv 24 € jne.).

Perävaunusta ei veloiteta erikseen.

EuroParkilta voit lunastaa myös kuukausi- tai vuosikohtaisen pysäköintiluvan.

Maksutapavaihtoehdot | Näin voit maksaa pysäköinnin:
 • Ostamalla ennakkoon yhden tai useamman päivän pysäköinnin Europarkin verkkokaupasta osoitteesta https://messuparkki.autopay.fi.  Kun ostat pysäköinnin etukäteen, voit ajaa rajoituksetta sisään ja ulos ostamasi pysäköintituotteen voimassaolon ajan, eikä tarvitse jonottaa maksuautomaatilla. 
 • Autopayn nettisivuilla osoitteessa www.autopay.io 48 tunnin kuluessa pysäköinnin päättymisestä. Tämä ei vaadi kirjautumista tai rekisteröitymistä palveluun. Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista.
 • Mobiilimaksuna EasyPark-sovelluksella, jonka voi ladata App Storesta, Google Play -kaupasta tai Windows-kaupasta. EasyPark-sovelluksen käytöstä perittävä erillinen palvelumaksu riippuu asiakkaan käytössä olevasta paketista.
 • Rekisteröitymällä Autopay-järjestelmän käyttäjäksi osoitteessa www.autopay.io, minkä jälkeen rekisteröityjen ajoneuvojen pysäköintimaksut veloitetaan automaattisesti järjestelmään lisätyltä maksukortilta. Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista.
 • Messukeskuksen maksuautomaateilla. Ulosajoaika maksutapahtuman jälkeen 60 minuuttia. Automaatista on mahdollista tulostaa pysäköintikuitti maksutapahtuman päätteeksi. Kuitin voi myös tilata matkapuhelimeen. Maksukortteina käyvät yleisimmät Electron-, pankki- ja luottokortit. Yhdistelmäkorteissa voi valita, meneekö veloitus pankki- vai luottopuolelta. Maksuautomaatilla ei ole käteismaksumahdollisuutta.
 • EuroParkin laskulla jälkikäteen, sisältää laskutuslisän.

Lisätietoja: Europark Asiakaspalvelu: info@europark.fi, puhelin 020 7907 330. Arkisin klo 7.00-22.00, la klo 9.00-22.00, su klo  9.00-19.00.

Kokous- ja kongressiasiakkaiden pysäköinti
 • Kokous- ja kongressiasiakkaidemme käytössä on myös Siiven pysäköintialue, jossa toimii niinikään puomiton pysäköintijärjestelmä. Siiven pysäköintialue sijaitsee Ratamestarinkadun päässä, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13.
Hotellivieraiden pysäköinti
 • Hotelliasukkaat voivat pysäköidä Holiday Inn Helsinki – Expon pysäköintihallissa, jossa on käytössä erillinen, puomein varustettu järjestelmä.
 • Pysäköintimaksu on 26 € / vuorokausi, 14 € / 2-6 tuntia ja 7 € / 0-2 tuntia.
Pysäköinti invaliditunnuksilla on maksutonta
 • Invapaikan käyttäjän tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa rekisterinumeronsa Messukeskuksen asiakaspalvelupisteeseen.
 • Messukeskuksen pysäköintitalossa P1 alimmalla tasolla ja pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydessä on kaksikymmentä invaliditunnuksella merkittyä pysäköintipaikkaa.
Tavarantoimittajien liikennöinti
 • Tavaroiden tuonti ja vienti Messukeskukseen on maksutonta.
 • Lisätietoja: eMessukeskus.com / Info
Tilausbussit
 • Tilausbusseille on tapahtumakohtaisesti varattu oma alue. Seuraa pysäköinninvalvojan ohjeistusta paikan päällä.
 • Kuljettajan tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa bussin rekisterinumero pysäköinninvalvojalle tai sisäänkäynnin vahtimestarille, jolloin pysäköinti on maksutonta.
 • Huom. Pysäköinti on maksuton vain, jos ryhmä vierailee Messukeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa.

Tervetuloa myös sähköautolla!

 • Kaikille sähköautoille ja hybrideille soveltuvat latauspisteet (teho 20 kW) sijaitsevat pysäköintitalon kerroksessa P2. Latauspisteitä on 24, hinta 0,30 €/kWh. Pysäköinnistä peritään normaali pysäköintiveloitus.
 • Tesla-sähköautojen latauspisteet (20A  13,8 kW) sijaitsevat pysäköintitalon kerroksessa P2. Latauspisteitä on viisi, ja lataaminen on maksutonta. Pysäköinnistä peritään normaali pysäköintiveloitus.

CE1A0328e_300x400px

SRB_1008e_300x400px

SRB_0388e_300x400px