Otamme mielellämme vastaan palautetta palvellaksemme teitä asiakkaita paremmin ja kehittääksemme toimintaamme. Arvostamme palautetta kovasti ja saammekin sitä monen kanavan kautta. Kaikki palaute käsitellään ja hyödynnetään Messukeskuksen tapahtumien, palvelujen ja tilojen kehittämisessä. Olemme saaneet teiltä siivet moniin hyviin ideoihin. Iso kiitos!

On tullut aika kertoa, mitä kaikkea uutta – pientä ja suurta – olemme saaneet aikaan!

Olemme sijoittaneet tiloihimme runsaasti palautepisteitä. Niissä voit naputella palautteen saman tien helposti tabletille. Palaute löytää perille myös mobiiliapplikaatiomme, verkkosivujen ja somen kautta. Tietysti voit aina antaa palautetta myös silloin, kun tapaamme Messukeskuksessa!

Palautetabletti

Selkeytimme messuosastojen numerointia ja uusimme käytäväopasteet näyttäviksi tienviitoiksi.

Meillä on nyt entistä enemmän mukavia levähdyskeitaita. Pienen tauon jälkeen messupäivä jatkuu uusin voimin.

Moni jättää takin naulakkoon tullessaan messuille. Nyt voit viedä painavat ostokset naulakkoon samalla rahalla myös kesken messupäivän.

Lisäsimme matkapuhelimien latauspisteitä. Niitä löytyy eteläisestä ja pohjoisesta sisäänkäynnistä. Voit jättää puhelimen turvallisesti lataukseen lukittavaan lokeroon.

Latauspiste

Toimme ahkerien messukävijöiden iloksi vuosilipun, joka oikeuttaa kertakäyntiin kaikissa Messukeskuksen omissa yleisötapahtumissa.

OnniBussi tarjoaa messukävijöille edullisemman matkalipun. Edun saa, kun ostaa messulipun etukäteen verkkokaupasta ja kertoo varauskoodin Onnibussin lipunmyynnissä.

Toimme ammattimessuille start up -alueet, jotta uusia verkostoja syntyisi ja start up -yrityksetkin voivat esitellä toimintaansa edullisesti ja tehokkaasti.

Päivitimme nettisivuillemme erityisen kartan, joka auttaa esteettömiä palveluja tarvitsevia.

Olemme lisänneet palveluihimme omat wc-tilat myös muunsukupuolisille.

Sisäänpääsy alennettuun hintaan työttömille? Kyllä, tämä etu on voimassa kaikissa yleisötapahtumissamme.

Pidensimme monien yleisömessujemme arki-iltojen aukioloaikoja, jotta ehtisit messuille vielä työpäivän jälkeen.

Table-ravintola

Salaatit, smoothiet, hedelmät ja mehut – näitä herkkuja toivottiin ravintoloihimme enemmän. Niinpä olemme lisänneet niitä valikoimiin. Kiertävät kahvikärryt ja superedullinen lähdevetemme Dropp tarjoavat nopeaa virkistystä. Dropp-pulloveden myynnistä kertyvä voitto ohjataan Itämeren suojeluun.

Uusiin pyöräparkkeihimme eteläisellä ja pohjoisella sisäänkäynnillä saat lukittua polkupyöräsi näppärästi.

Pysäköintitalossamme huomioidaan nyt myös sähköautoilijat. Meillä on Messuparkissa Tesla-pistokkeita ja lisää tulossa.

Tehokkaampi opastus Pasilan asemalta Messukeskukseen? Kiitämme Helsingin kaupunkia hyvästä yhteistyöstä, opastusta on saatu kohennettua näkyvästi!

Lisäsimme toivottuja messuvalmennuksia. Puolen päivän valmennukset ovat ilmaisia messuille osallistuville yrityksille.

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Siksi olemme aloittaneet ison uudistuksen sisääntuloauloissamme. Panostamme valoihin, viihtyisyyteen ja siihen, että sisäänpääsy messuille kävisi entistäkin sujuvammin.

Aulauudistus

Seuraa tätä sivua, niin pysyt kuulolla uusimmista uudistuksistamme! Tai lähetä meille lisää ideoita. Tervetuloa Messukeskukseen!