Skip to content

Tervetuloa Holiday Inn Helsinki - Expoon!

Messukeskuksen hotellissa majoitut mukavasti 

Meillä yöpyessäsi pääset vaivattomasti messutapahtumaan ja olet saman katon alla. Koe hotellimme rentouttavat puitteet ja palaudu tapahtumapäivien lomassa. Palautumista edistävät rentouttava hotellisauna sekä tehokas kuntosali upealla näköalalla. Hotellin olohuonemainen Open Lobby kutsuu vieraat vaihtamaan kuulumisia, levähtämään tai nauttimaan syötävästä tai juotavasta kellon ympäri.

Ota yhteyttä:

245 viihtyisää huonetta

Mukava vuode, neljän tyynyn valikoima, nopea netti sekä vedenkeitin teen ja kahvin valmistukseen. Kaikissa huoneissa on myös huonekohtainen ilmastointi, tallelokero sekä suuri taulutelevisio runsaalla kanavatarjonnalla ja Chromecast-liitännällä. Top Floor -tason huoneissa sekä sviiteissä on lisäksi, Nespresso- kahvikone, kylpytakit ja tossut.

Varaa huone

Kutsuva Open Lobby

Tyylikäs Open Lobby yhdistää aulatilat ja ravintolat hotellivieraiden yhteiseksi olohuoneeksi, jossa syödään, juodaan, työskennellään, levätään ja seurustellaan rennossa ilmapiirissä. Kahvia, virvokkeita ja pientä purtavaa tarjolla kellon ympäri.

Tutustu palveluihin

 

Koe tunnelmallinen kattosauna

Kokousta, tai sauno tai yhdistä molemmat. 10. kerroksen terassisaunakabinetti on varustettu modernilla kokoustekniikalla. Pasilan parhaat maisemat näkyvät myös itse saunatilasta ja kaiken kruunaa lasitetun ulkoterassin poreamme.

Lue lisää

Tervetuloa!