Skip to content

Somevaikuttajan passi

Messut on hyvä paikka kerätä uusia ideoita, verkostoitua alan yritysten kanssa ja tavata omia seuraajia sekä muita somevaikuttajia.

Ennen messuja valitsemme joukon messujen aihealueista kirjoittavia somevaikuttajia, jotka saavat tapahtumaan somevaikuttajan passin. Somepasseja myönnetään mm. bloggaajille, tubettajille ja instaajille.

Myönnämme somevaikuttajan passin tietyin kriteerein: aihealueiden tulee vastata tapahtuman aihepiirejä, omaa tiliä tai kanavaa tulee päivittää säännöllisesti ja kanavalla tulee olla vakiintunut seuraajakunta.

 

Hae somevaikuttajaksi messuille hyvissä ajoin! Haku sulkeutuu yleensä pari viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoitamme passin myöntämisestä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Samassa meilissä saat ohjeet passin noutamiseen.

Somevaikuttajan passilla pääsee messuille veloituksetta tapahtuman aukioloaikoina kaikkina messupäivinä. Saat myös Lehdistökeskuksen palvelut käyttöösi tapahtuman aikana.

HUOM!

  • Käsittelemme kaikki somevaikuttajahakemukset tapahtumittain. Hakulomakkeella on avoinna useiden tapahtumien hakuja, mutta haethan passia vain niihin tapahtumiin, joiden aihepiirejä käsittelet.
  • Somevaikuttajan passi on henkilökohtainen. Jos kanavallasi on useampi tekijä, on jokaisen messuille haluavan haettava passia erikseen. Jos tekijätiimiin kuuluu kuvaaja, myös hänen tulee hakea passia statuksella ”bloggaaja”, ei ”kuvaaja”. Kirjoita Media-kenttään sen tilin tai kanavan nimi, jolle kuvaat.
  • Täytäthän hakulomakkeen huolella! Käytämme lomakkeessa ilmoitettuja tietoja sellaisenaan passin tulostuksessa, joten kirjoita somekanavasi nimi MEDIA-kenttään kuten haluat sen passiisi tulostuvan. (Ei siis esim. ”bloggaaja” tai esim. http://… vaan esim. blogisi nimi tai instatilisi nimi).
  • EU:n tietosuoja-asetuksesta johtuen myönnämme somepassin vain yli 13-vuotiaille sisällöntuottajille.

 

Hae somevaikuttajan passia messuille

Messukeskuksessa järjestetään myös vierastapahtumia, joissa ulkopuolinen järjestäjä vuokraa Messukeskuksen tilat oman tapahtumansa käyttöön. Näissä tapahtumissa saattaa olla erilainen sisäänpääsykäytäntö ja sisäänpääsystä on sovittava tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen.

 

Somevaikuttajarekisterin tietosuojaseloste