Siirry sisältöön

Medialle

Tervetuloa median edustaja! Täältä löydät kaiken tarvittavan vierailuusi liittyen.

Tiedotteet ja tilaisuudet

 

 

 

Akkreditoidu

Akkreditoituna median edustajana tai bloggaajana pääset vapaasti tutustumaan messuihin ja saat median palvelut käyttöösi.

Akkreditoidu

Mediapankki

Mediapankistamme löydät kuvia ja muuta materiaalia tapahtumistamme. Aineisto on vapaasti käytettävissä viestinnällisiin tarkoituksiin.

Siirry mediapankkiin

Yhteystiedot

Messukeskuksen viestintätiimi auttaa toimittajia, bloggaajia ja kuvaajia kaikissa Messukeskusta ja messuja koskevissa kysymyksissä.

Yhteystiedot

Lehdistökeskus palvelee messujen aukioloaikoina

Lehdistökeskus on avoinna messujen aukioloaikoina sekä tarjoaa muun muassa kahvia ja teetä, langattoman verkon, työskentelytilan sekä työskentelykoneita käyttöösi.

Tutustu palveluihin

Hae mukaan Messuresidenssiin

Haluatko viettää viikonlopun jännittävän uudessa keskipisteessä ja kokea Messukeskuksen tapahtumat uudella tavalla? Yövy juuri avattussa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotelliin ja tutustu Messukeskuksen tapahtumiin ja palveluihin. Hae mukaan messuresidenssiin!

Lue lisää

Bloggaajapassi

Messut on hyvä paikka kerätä uusia ideoita blogia varten, verkostoitua alan yritysten kanssa ja tavata blogin lukijoita ja muita bloggaajia. Bloggaajapassilla pääset messuille veloituksetta tapahtuman aukioloaikoina kaikkina messupäivinä sekä saat myös lehdistökeskuksen palvelut käyttöösi tapahtuman aikana.

Lue lisää

Tervetuloa mukaan Messukeskuksen juhlavuoteen!

Suomen Messut Osuuskunta perustettiin 19.10.1919, maamme itsenäistyttyä, edistämään suomalaista elinkeinoelämää tuloksellisten kohtaamisten avulla. Järjestimme ensimmäiset messut startup-hengessä kesällä 1920 Johanneksen kirkon kentällä. Tiemme jatkui Töölön kisahallin eli entisen messuhallin kautta Pasilaan, Suomen suurimmaksi tapahtumataloksi.

Lue lisää