Siirry sisältöön

Laurea-ammattikorkeakoulun valintakokeet

Laurea-ammattikorkeakoulu järjesti syksyn valintakokeet Messukeskuksessa. Koepäivät jakautuivat viikon ajalle ja kokeet kestivät useamman tunnin ajan. Päivittäin paikalla oli 500-1000 osallistujaa. Messukeskuksen pääsisäänkäynnillä hakijoilta tarkistettiin QR-koodit, aulatilojen väljyys mahdollisti turvavälit ja tavarat jätettiin vartioituun naulakkoon. Kokeet järjestettiin hallitiloissa, missä jokaisella tenttijällä oli oma pöytä ja pistoke tietokonetta varten.

Riittävät turvavälit toteutuivat hakijoiden välillä niin koetilassa kuin koetilojen ulkopuolella. Henkilökunnalla oli maskit käytössä ja hakijoilla vahva suositus maskin käytöstä. Käsidesiä oli myös runsaasti tarjolla eri puolilla tiloja.

Oli hienoa, että saimme koejärjestelyt hoidettua sujuvasti ja turvallisesti. Messukeskuksen tiloissa pystyimme takaamaan hakijamassoillemme turvalliset ja tehokkaat järjestelyt. Messukeskuksen henkilökunta keksi myös paikan päällä vielä lisätä pöytiä sisääntuloaulaan, joissa ottaa kannettavat tietokoneet ym. koetilan tarvikkeet esille ennen vaatesäilytystä. Tämä esti vielä entisestään ruuhkien syntymistä sisään tultaessa. Kaikki toimi valintakokeissa aivan mahtavasti. Tiedonkulku oli oikein sujuvaa ja paikan päällä henkilökunta auttoi upeasti. Suunnittelemme jo seuraavien kokeiden järjestelyitä ja Messukeskus on listallamme hyvin korkealla myös seuraavien kokeiden järjestämispaikaksi. En voi, kuin suositella!

Laurean Hakijapalveluiden päällikkö Tero Lääkkö