Kongressimessut – Tule tutustumaan monipuolisiin tiloihimme

Kongressimessut lähestyvät, onhan 3.–4. huhtikuuta jo kalenterissasi? Olemme mukana tapahtumassa ja kutsumme sinut Kongressimessuille tutustumaan jatkuvasti uudistuvaan Messukeskukseen sekä kokousmaailmaamme Siipeen.

Messukeskus Siipi tarjoaa 40 erilaista kokoustilaa 2–1100 hengelle seminaarisaleista auditorion kautta kokoushuoneisiin. Valjasta tapahtumasi käyttöön myös Messukeskuksen hallit ja ravintolat. Vain mielikuvitus on rajana tuotannolle!

Tule mukaan tutustumiskierroksille, jotka järjestetään molempina messupäivinä ennen tapahtuman aukeamista. Kierroksillä näet upouuden hotellimme sekä Siiven uudistetut tilat ja kierroksen päätteeksi nautimme aamukahvit ihanassa Platta-ravintolassa.

Ilmoittaudu kierrokselle 3.4. klo 8.30–9.30 Ilmoittaudu kierrokselle 4.4. klo 8.30–9.30

Hae myös uunituore esitteemme Kongressimessujen osastoltamme (numero 21) ja osallistu samalla arvontaan: voit voittaa käyttöösi terassisaunan tai 100 hengen kokoustilan!

Jännittävän uusi keskipiste

Kuinka hyvin sinä tunnet tapahtumatalomme ja monipuoliset ja muuntautumiskykyiset tilamme sekä tasokkaat ravintolamme? Tarjontaamme täydentää maaliskuun alussa avautuva uuden ajan tapahtumahotelli. Upeat tilamme monipuolisine palveluineen  muuntautuvat tilaisuudesta toiseen täysin toiveidesi mukaan. Me autamme sinua tarjoamaan asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä!

Kongressimessut jälleen Messukeskuksessa

Tiedäthän, että Kongressimessut ovat jo löytäneet tiensä jännittävän uuteen keskipisteeseen, Messukeskukseen?  Kongressimessut järjestetään nyt toista kertaa Messukeskuksessa. Nähdään siis  viimeistään Kongressimessuilla!