Kongressimessut – Tule tutustumaan monipuolisiin tiloihimme

Kongressimessut lähestyvät, onhan 3.–4. huhtikuuta jo kalenterissasi? Olemme mukana tapahtumassa ja kutsumme sinut Kongressimessuille tutustumaan jatkuvasti uudistuvaan Messukeskukseen sekä kokousmaailmaamme Siipeen.

Messukeskus Siipi tarjoaa 40 erilaista kokoustilaa 2–1100 hengelle seminaarisaleista auditorion kautta kokoushuoneisiin. Valjasta tapahtumasi käyttöön myös Messukeskuksen hallit ja ravintolat. Vain mielikuvitus on rajana tuotannolle!

Tutustu uuteen esitteeseemme

Esitteen saat myös Kongressimessujen osastoltamme (numero 21). Osallistu paikan päällä myös arvontaan: voit voittaa käyttöösi terassisaunan tai 100 hengen kokoustilan!

Jännittävän uusi keskipiste

Kuinka hyvin sinä tunnet tapahtumatalomme ja monipuoliset ja muuntautumiskykyiset tilamme sekä tasokkaat ravintolamme? Tarjontaamme täydentää maaliskuun alussa avautuva uuden ajan tapahtumahotelli. Upeat tilamme monipuolisine palveluineen  muuntautuvat tilaisuudesta toiseen täysin toiveidesi mukaan. Me autamme sinua tarjoamaan asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä!

Kongressimessut jälleen Messukeskuksessa

Tiedäthän, että Kongressimessut ovat jo löytäneet tiensä jännittävän uuteen keskipisteeseen, Messukeskukseen?  Kongressimessut järjestetään nyt toista kertaa Messukeskuksessa. Nähdään siis  viimeistään Kongressimessuilla!

 

Haluatko  tutustua tiloihimme jo ennen Kongressimessuja?

Kerro oheisella lomakkeella tutustumispäivätoiveesi ja olemme sinuun yhteydessä!

Tutustumiskäynti Messukeskus Siiven tiloihin

Kerro päivämäärätoiveesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
  • Valitse päivämäärä alta
  • Messukeskus käsittelee tietojasi vastuullisesti. Lue tietosuojaselosteemme täältä.