Skip to content

Kokoustilat kaikkiin tarpeisiin

Viihtyisät kokoustilamme vastaavat monipuolisesti tarpeisiin niin pienille kuin isommillekin ryhmille. Tutustu tarjontaamme alta!

Kiitos, tilaisuus meni valtavan hyvin ja tässä olemme purkaneet huikeita palautteita, joihin myös tilanne ja palvelunne vaikuttivat merkittävästi! Venyy oli täydellinen, mutta senhän me tiesimme jo etukäteen 🙂

Suuri kiitos avustanne ja joustavuudestanne, oli iso ilo valmistella tapahtumaa kanssanne. Olette huikeita ihmisiä ja mahtava palvelu! Myös narikkahenkilöstöstä saimme useita kehuja, viekää ihmeessä terveisiä heille myös!

Elina Jaakkola, Kasvuryhmä

Avullamme onnistut, oli sitten kyseessä kokous, kongressi, juhla tai muu tapahtuma. Kielitaitoinen, tehokas ja osaava henkilökuntamme vastaa siitä, että tapahtumatilasi ovat täysin käyttövalmiina vieraidesi saapuessa. Tasokkaat ja tilaisuutenne tavoitteita tukevat tarjoilu- ja palvelukokonaisuudet toteuttaa ammattitaidolla Compass Group.

Pyydä tarjous!

Messukeskuksen tarjoamat sykähdyttävät tilat

Halli 1 (Amfi-sali)

Maailmanluokan konferenssi, tuhatpäinen yhtiökokous, konsertti tai kansainvälinen huippukokous – Saliin mahtuu 4373 kuulijaa.

Valmiina nouseva katsomo ja valmiudet vaativiin teknisiin toteutuksiin seminaareista viihdeproduktioille ja musikaaleille.

Tutustu

Halli 5

Nykyaikainen näyttelyhalli parhaimmillaan. Ilmava ja valoisa, mutta valaistuksella voidaan muuttaa tilan ilmettä tunnelmasta toiseen helposti.

Hallin voi jakaa lohkoihin ja sinne voi rakentaa luentosaleja. Voit myös yhdistää siihen hallit 4 ja 5.

Tutustu

Halli 7

Korkea, vaalein sävyin rakennettu, monista messutapahtumista tuttu monitoimihalli sopii niin  konferenssi- juhla kuin urheilukäyttöönkin.

Helppo jakaa myös kahteen erilliseen lohkoon, tai yhdistää hallin 6 kanssa saumattomaksi 33 000 neliön näyttelytilaksi.

Tutustu

Messukeskuksen aulat

Alagalleria

Lasigalleria

Siiven aula