Siirry sisältöön

Kokoustilat Helsinki

Helsingin elämyksellisimmät, ergonomisimmat ja turvallisimmat kokoustilat, seminaarisalit ja kokoushuoneet tarjoaa Messukeskus Siipi.
Tilat striimaukseen
Varaa valmis kokouspaketti
Pyydä tarjous

Monipuolinen valikoima kokoustiloja Helsingissä

Kokousta tehokkaasti hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa. Kokoustilavalikoimastamme löydät inspiroivat tilat kaikenkokoisille kokouksille. Modernilla kokoustekniikalla varustetut tilamme muuttuvat toiveidesi mukaan. Herkullisista tarjoiluista vastaa kumppanimme Compass Group ja AV-teknisen toteutuksen viimeistelee tytäryhtiömme SVV.

Kokoustilat – Katso kaikki kartalta
Kokoustilat 2–16 hengelle – Varaa tästä suoraan
Meille on helppo tulla kauempaakin – Yövy tyylikkäässä hotellissamme kivenheiton päässä Helsingin keskustasta!
Näin huolehdimme turvallisuudestasi

 

 

”Messukeskuksesta saamme aina selkeät ohjeet ja käytännön asioihin löytyy aina apua. Kaikki pelaa niin hyvin, ettei yksityiskohtia edes huomaa.”
– Jaakko Kuosmanen, johtava konsultti, Wakaru

Kokoustilat 1-40 hengelle

Helsingin paras valikoima tyylikkäitä ja toimivia kokoustiloja, joita on helppo yhdistellä tarpeiden mukaan. Kruunaa kokouksesi herkullisella ja runsaalla kahvitorilla tai tilaa valmis kokouspaketti. Kannattaa myös hyödyntää erinomaiset majoitusmahdollisuudet suoraan kokoustilojen hyvien yhteyksien päässä Helsingin keskustasta.

Kokousta Pasilan kattojen yllä – Varaa Helsingin houkuttelevin terassisauna

Kokoustila 216 A NAMU

12 30 m2

Tutustu tilaan!

Kokoustila 305

8 21 m2

Tutustu tilaan!

Kokoustila 214 LOISTO

14 + 2 39 m2

Tutustu tilaan!

Kokoustilat 41-170 hengelle

Aloita kokousaamusi Helsingissä esimerkiksi ihanissa tiloissamme Usva tai Rento ja pääsette heti oikeaan tunnelmaan. Onko kokouskonseptisi jo valmis, vai kaipaisitko apua? Tiesithän, että meiltä saat myös kaikki tarvittavat tapahtumapalvelut?

Kokoustila 216 RENTO

60 78 m2

Tutustu tilaan!

Kokoustila 215 USVA

60 70 m2

Tutustu tilaan!

Kokoustila 203

170 200 m2

Tutustu tilaan!

Kokoustilat 171-1100 hengelle

Meille on helppo tulla isommallakin joukolla niin julkisilla kuin yksityisilläkin: kaikki Helsingin junat pysähtyvät Pasilan asemalla ja pysäköintialueelta ei tila lopu kesken. Raitiovaunu Helsingin keskustasta tuo suoraan oven eteen.

Kokoustila 103

370 387 m2

Tutustu tilaan!

Kokoustila 208

250 253 m2

Tutustu tilaan!

Kokoustila 101

1100 961 m2

Tutustu tilaan!

Kokoustilat yli tuhannelle hengelle

Tilamme taipuvat jopa monen tuhannen hengen kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin. Tiloja yhdistemällä saadaan kapasiteettia vieläkin suuremmaksi. Ota rohkeasti yhteyttä, meille ei mikään tapahtuma ole liian suuri tai pieni!

Katso kaikki isot tilamme

Hyödynnä hallit

Talomme taipuu moneen: kasvata kokouksestasi tapahtuma tai hyödynnä jo olemassa olevia tapahtumia ja kokousta sidosryhmäsi kanssa samanaikaisesti.

Hallit ja sisäänkäynnit – Katso kartalta

 

Majoitu mukavasti

Kokousta pitkän kaavan mukaan tai yhdistä kokoukseen vapaa-ajan aktiviteetteja Helsingissä. Nauti upouuden kokoushotellimme ylellisistä vuoteista ja erinomaisesta sijainnista.

Tutustu hotelliin

Hellitä hetkeksi

Ravintola Platta taipuu niin asiakastapaamisiin kuin illanviettoihinkin. Kahvihampaan kolotuksen vuorokauden ympäri hoitaa kokoushotellimme Holiday Inn Helsinki Expon Open Lobby.

Varaa pöytä

Halli 1, Amfi-sali

4 373 3 887 m2

Katso lisää

Halli 5

3 000 7 318 m2

Katso lisää

Halli 7

10 000 14 700 m2

Katso lisää