Skip to content

Kokoushotelli Helsingin parhaiden tilojen vieressä

Messukeskuksen kyljessä sijaitseva kokoushotelli avautuu täysin uudistuneena alkuvuonna 2019!

Kokousta järjestämässä? Ota meihin yhteyttä!

Kaikkien aikojen kokoushotelli avataan Pasilaan alkuvuonna 2019!

Messukeskuskuksen kylkeen, aivan Pasilan sydämeen avataan uudistunut kokoushotelli alkuvuodesta 2019. Holiday Inn -ketjuun kuuluvassa hotellissa on kaikki, mitä kokous- tai kongressivieras voi majapaikaltaan toivoa. Hotellin yhteydessä sijaitsevat kokoustilat mahdollistavat tehokkaat seminaaripäivät tai muut tapaamiset. Messukeskuksessa on kymmeniä ja kymmeniä eri kokoisia kokoustiloja ja tietenkin isompiin tapaamisiin järjestämme käyttöösi vaikkapa messuhallimme. Messukeskus taipuukin parin hengen tapaamisista aina tuhansien ihmisten seminaareihin.

Tulossa Pohjois-Euroopan paras tapahtumahotelli

Messukeskuksen ja Holiday Innin tavoitteena on luoda Pohjois-Euroopan paras tapahtumahotelli. Kohtaamisten mahdollistajana toimii hotellin avoin aulatila, jossa voi vapaasti työskennellä, tavata yhteistyökumppaneita, nauttia lasillisen ja rentoutua. Hotellin kylkeen avautuva ravintola tarjoilee hienostuneita makuja rennolla otteella ja kutsuu kävijöitä muualtakin kuin Pasilasta.

Hotellissa on vieraille maksuton sauna sekä kuntokeskus. Huoneiden maksuton, 1 gigan netti mahdollistaa työn tekemisen ja vapaa-ajan vieton. Kaikissa Standard-huoneissa on uusittu, raikas sisustus. Executive-tason ja sviittien vieraat nauttivat lisäksi huonekohtaisesta ilmastoinnista, ja sujahtavat kylpytakkiin ja tossuihin.

Kokoushotelli messutapahtumien sydämessä Pasilassa

Holiday Inn Helsinki – Messukeskus on Pasilassa, loistavien liikenneyhteyksien äärellä lähellä Helsingin keskustaa. Ajomatka keskustaan on 10 minuuttia. Pasilan rautatieasemalle on matkaa 500 metriä. Lisäksi hotelliin on hyvät yhteydet raitiovaunulla.

Uudistustöiden ajan hotelliasiakkaita Helsingin keskustassa palvelevat muun muassa Holiday Inn Helsinki City Centre, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki – Boulevard.

Lue lisää uudistuvasta hotellista Holiday Inn -hotellin sivuilta