Skip to content

Varaa kokoustilasi nopeasti ja helposti

Tulossa pieni kokous? Kokoussiivestä löydät 12 erilaista pienempää kokoustilaa. Pidä lounaspalaveri, johtoryhmän kokous tai ideointipalaveri ja valitse sopiva neuvotteluhuone kalustettuna neuvottelupöydällä, tuolein tai sohvaryhmin. Oletko jo kokeillut kokoustaa Loistossa? Testaa myös muita suunnittelijamme Nanna Ihamäen somistamia teemakokoushuoneita: Namu, Rento, Suomi ja Usva.

Miksi valita Messukeskus?

  • Järjestämme vuosittain yli 2 200 kokousta, kongressia ja seminaaria. Voi sanoa, että meillä on siis kokemuksen kerryttämää taitoa toteuttaa sykähdyttäviä kokouksia!
  • Olemme apunasi koko kokouksen ajan. Tarvitset sitten jatkojohtoa tai odottamatonta erikoisruokavalioannosta, saat meidät kiinni yhdestä puhelinnumerosta
  • Tarjoilumme on huippuluokkaa. Kumppanimme NoHo loihtii niin makeat kuin suolaiset herkut, joiden voimalla kelpaa työskennellä!

Vahvistus
Vahvistamme varauksenne yhteenvedolla, jonka lähetämme sähköpostitse. Varaus on sitova vahvistuksen saatuanne.

Peruutusehdot
Mikäli peruutus tapahtuu 14–3 päivää ennen varauksen alkua, pidätämme 50 % vuokrasta. Peruutuksen tapahtuessa 2 päivää ennen varauksen alkua tai myöhemmin, pidätämme 100 % vuokrasta.

Maksuehto
Voit maksaa kokoustilan vuokran kätevästi paikan päällä tai laskulla. Laskulla maksettaessa maksuaikaa on 14 päivää ja viivästyskorko 16%.

Sertifioitu kokoustoiminta
Teemme aina kaikkemme, jotta tilaisuutesi onnistuisi ja olisi sykähdyttävä. Laadustamme meillä on takeena Det Norske Veritas Certification Oy:n myöntämät laatusertifikaatit ISO9001 ja ISO14001.