Kokoustarjoilut ja cateringpalvelut

Suussa sulavat bagelit, talon mehuja ja leivonnaisia, monipuolinen kokouslounas tai teeman ja trendien mukaan muotoiltu illallismenu. Kuka nyt jaksaisi tyhjällä vatsalla tehdä tärkeitä päätöksiä tai sisäistää koulutussisältöä? Maistuvat ja laadukkaat tarjoilut varmistavat vieraidesi viihtymisen ja teeman mukaiset maut viimeistelevät elämyksen.

Messukeskuksessa toteutamme ammattitaidolla monipuoliset kahvitorit, kokouslounaat, korkeatasoiset gourmet-illalliset ja herkkuja notkuvat buffet-pöydät tilaisuuden tai kauden teeman mukaan. Viihtyisiin ravintoloihimme tai kokoustiloihin voidaan kattaa näyttävät pöydät isollekin joukolle. Tunnelmallisessa Talvipuutarhassa voit järjestää tilaisuuden 400 vieraalla ja halleissa onnistuvat istuva illallinen 6 000 ja buffettarjoilut jopa 10 000 juhlijalle. Lue lisää ravintolapalveluista

Messukeskuksen anniskelu-, ravintola- ja catering-palveluista vastaa Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services, joka tunnetaan vahvasta käsityöperinteestään, ystävällisestä palvelustaan ja maineikkaasta suklaabrändistä. Valitse sopiva tarjoilupaketti tai pyydä suunnitelma juuri sinun tilaisuutesi tavoitteen ja teeman mukaan. Autamme mielellämme!

 

Kysy lisää cateringpalveluistamme:

Fazer Food Services Messukeskus
p.040 450 3252
fazer.sales@messukeskus.com

Uusi tilausravintola avaa 1.9.

Koe upeita aistielämyksiä ystävien kesken ja isommallakin porukalla. Pop up Messari palvelee tapahtumien aikaan 1.9. alkaen. Kesän jälkeen täysin uusittuna palveleva ravintola sopii myös yrityksesi yksityistilaisuudelle. Tervetuloa viihtymään!

Varaa yksityistilaisuudelle

Varaa pöytä

Lisää ideoita ja inspiraatiota tarjoiluihin löydät blogistamme:

Aistit tekevät tapahtuman

Aistit käyttöön!

Teematarjoilut kokouksiin

Teematarjoilut

Juhlavuoden Suomi 100-menut

Suomalaisia makuja