Tapahtumien ammattilaiset

Meillä on järjestetty tuhansia tapahtumia. Opimme kerta toisensa jälkeen asiakkailtamme uutta sekä heidän kanssaan uusia asioita. Läheltä piti tilanteita tulee vastaan tuon tuosta. Emme hätkähdä pienestä vaan selvitämme tilanteet aina ja teemme parhaamme. Asiat ratkaistaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. 97 % asiakkaistamme suosittelee meitä tapahtumakumppaniksi. Huikeat työkaverit auttavat ja antavat energiaa. Yhdessä olemme kokeneet vuosien varrella vaikka mitä. Tässä kokemiamme parhaita paloja, mieleenpainuvimpia hetkiä ja lempipuuhaa rentoutumiseen.

”Gymnaestrada 2015 oli mieletön. Koko Messukeskus ja Helsinki täyttyi ympäri maailmaa tulleista iloisista, reippaista ja toisiaan kannustavista voimistelijoista. Positiivisuus oli melkein käsin kosketeltavissa. Vahvuutemme onkin monipuolisuus – meiltä löytyy ratkaisut kaikenlaisille tapahtumille. Nautin matkustelusta, hyvästä ruoasta ja juomasta ystävieni kanssa. Paras vuodenaika on ehdottomasti kesä.”
– projektipäällikkö Päivi Tikkinen saapui Messukeskukseen töihin 2005

”Mieleenpainuvin palaute juontaa vuodelta 2015. Ensimmäinen Nordic Business Forum –tapahtuma oli vedetty onnistuneesti ja toimitusjohtaja (Hans Peter-Siefen) antoi sydämelliset kiitokset tuesta ja joustavuudesta tapahtuman järjestelyissä ja suunnittelussa. Vahvuutemme on kyky toteuttaa tapahtumia laidasta laitaan samoissa tiloissa, myös samanaikaisesti. Perusnäyttelyt, yhtiökokoukset, juhlat, konsertit, kokoukset, kaikki saman katon alla. Kesä, matkustus ja moottoripyöräily ovat sydäntä lähellä.”
– tekninen myyntipäällikkö Jarkko Heinonen aloitti Messukeskuksessa vuonna 2000

 

 

 

 

”Itse varasin Messukeskuksen Kokoustamon palveluja ensimmäistä kertaa ja Anna Söderstömin kanssa oli ilo asioida – hän on ystävällinen ja osaava. Hyvästä ruoastakin voi antaa erityismaininnan – Kiitos!” – asiakaspalaute 2017

Anna toimi alkuun kokouspalvelussa ja nykyisin tapahtumasuunnittelijana

”Ensimmäisenä työpäivänä 1.10.2015 pääsin osallistumaan Nordic Business Forumiin. Upeampaa alkua messulaisena en olisi voinut saada. Messukeskus ja Wanha Satama ovat upeita tapahtumapaikkoja, jossa teemme työtä isolla sydämellä. Vahvuuksiamme ovat myös mielettömät tilat ja mielettömät kumppanit. Vapaa-aikanani liikun paljon: pyöräilen, juoksen ja uutena todella koukuttavana harrastuksena pelaan tennistä. Lempivuodenaikani on kevät ja sen valoisat illat, jolloin ihana olla ulkona.”
– Kristina von Konow aloitti liiketoimintajohtajana 2015 ja Wanhan Sataman toimitusjohtajana kuukautta myöhemmin

”Mieleenpainuvia hetkiä on ollut lukemattomia, mutta yksi päällimmäisistä on ehdottomasti tilanne, kun japanilaiset illallisvieraat innostuivat tanssimaan Wanhan Sataman Lasigalleriassa letkajenkkaa ja laulamaan laulua japaniksi. Wanhassa Satamassa kuuntelemme asiakasta ja ratkaisemme heidän tarpeita. Aito välittäminen on siitä, että asiakas myös itse onnistuu tilaisuudessaan. Vapaa-ajallani harrastan ja kilpailen aktiivisesti oman koirani kanssa sekä toimin luottamustehtävissä koirajärjestöissä. Toimin myös tapahtuma-alan opetustehtävissä Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Rakastan syksyn ensimmäisiä kirpeitä aamuja, kun voi kietoutua kaulaliinaan ja ihastella puiden syksyisiä värejä. Toinen ehdoton suosikkini on se hetki alkukesästä, kun huomaa puiden puhjenneen täyteen viherloistoonsa yhden yön aikana.” – myyntipäällikkö Anne Laukkanen aloitti Wanhassa Satamassa 2008 ja yhdistyneen myyntipalvelun myötä myynyt tapahtumia myös Messukeskukseen