Arvoisa tapahtumajärjestäjä,

tiloissamme on koettu niin tv-kuvauksia, maailmanluokan seminaareja, festivaaleja kuin kansainvälisiä kongresseja. Kokoustiloissamme on luotu ja lujitettu liikesuhteita ja edistetty tärkeitä päätöksiä. Kielitaitoinen, tehokas ja osaava henkilökunta vastaa siitä, että valittu sali tai huone on täysin käyttövalmiina vieraidesi saapuessa. Tutustu tiloihimme virtuaaliesittelyssä.

Katso esittely

 

Haluamme helpottaa työtäsi, siispä viitoitimme sinulle polun onnistuneeseen tapahtumaan. Keräsimme vuosien kokemuksen monelta eri ammattilaiselta tiiviiseen muotoon ja kokosimme muistilistoja ja ideoita, missä olemme pyrkineet lähestymään tilaisuuksien järjestämistä konkretian tasolla. Inspiroidu menestystarinoista ja hio oppaamme avulla tilaisuudestasi timantti.

Astu seikkailuun aarre-sivuilla

 

Tiesitkö, että meillä on myös 244-huoneen laadukas hotelli, jossa yöpyy niin vieraat, artistit kuin kunniavieraat. Kokousmaailman erilaiset huoneet mahdollistavat kokoontumisia hallitapahtumien yhteydessä. Neljästäkymmenestä kokous- ja seminaaritilasta 20 soveltuu 6−100 vieraalle ja monet rinnakkaiset tilat sopivat ryhmätyötiloista taukohuoneisiin.

Pyydä tarjous

 

Inspiraatiota, vinkkejä ja muistilistoja. Hyödynnä sisällöt näiden linkkien takaa:

Löydä aarre

Uusia ideoita konkareiden menestystarinoista.

Lue case-tarinat

Viikon vinkit

Ideoita ja inspiraatiota tilaisuutesi suunnitteluun.

Kurkista blogiin

Visiolla vuorenhuipulle

Aloitetaan visiosta, niin pääsemme paremmin perille.

Näin hiot tavoitteet

Lue myös nämä blogit:

Blogi

Oikeanlainen sisältö elävöittää tapahtuman

Blogi

Tapahtumamarkkinointi sosiaalisessa mediassa

Blogi

Tapahtuma ei pääty viimeisen vieraan lähdettyä