Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa, joissa on yhteensä 4582 asiakaspaikkaa. Ravintolapisteitä löytyy jokaiseen makuun: viinin maistelusta olueen ja makkaraan, salaateista reiluihin kotiruoka-annoksiin, erikoiskahveista pullantuoksuun ja runsaisiin leivonnaisiin.

Messukeskuksen ravintolapalveluista vastaa Fazer Food Services, joka tunnetaan vahvasta käsityöperinteestään, hyvästä palvelustaan ja Pohjoismaiden maineikkaimmasta suklaabrändistä.

Kokouslounaan lisäksi ravintoloita voi valjastaa yksityistilaisuuksiin, jopa workshop-areenoiksi ja VIP-aitioiksi.

 

Street Kitchen

Raffia teollisuutta ilman ruostetta. Tunnelmallinen tila oransseista peltituoleista katukeittiön herkkuhin.

 

Corner

Elävä kohtaamispaikka, jossa järjestät viininmaistiaiset, nautit kakkubuffetista tai pannukakkutaivaasta. Tyylikäs tila kiiltää ja kuplii. Se on heti rappusten luona ja helppo valjastaa yksityistilaisuuteen. Voit myös näyttää esitysmateriaalia isolta näytöltä.

 

Table

Intiimi à la carte -tyyppinen ruokaravintola. Tasokkaat ruoka-annokset tilataan tiskiltä ja tarjoillaan ripeästi massiivisiin puupöytiin. Ravintolan ruokalista ja somistus voidaan helposti stailata tapahtuman teeman mukaan.

 

Helsinki Café

Klassisen kahvilan valikoimista löytyy niin vastapaistettuja pullia ja piiraita suoraan pelliltä kuin tuoreita konditoriatuotteita. Täällä voit nauttia erikoiskahveista herttaisen pastellisävyisen somistuksen lomassa.

 

Fazer Café

Nauttikaa käsintehtyjä leipomo- ja suklaaherkkuja, vastapaahdettua kahvia sekä raikkaita salaatteja ja täyteläisiä keittoja. Eleganssi ja rentous käsi kädessä, rakastu ensi suupalasta! Lippulaivakahvilasta löytyy erikokoisia pöytäryhmiä, joita reunustaa mukava, läpi kahvilan kulkeva sohva. Isompi tai pienempi porukka, täällä viihdytte varmasti.

 

Olohuone

BistroBar, jossa tarjotaan naposteltavaa voileipäkakuista munkkeihin. Kierrätyshenkeen tuunattu värikäs kalustus kutsuu istahtamaan. Pidä tapahtumabriiffi tai tarjoa välipalaa. Kirjatkaa vieraskirjaan vielä kuulumiset enne lähtöä!

 

Eat & Meet

Raikkaista kasviksista koostuva salaattipöytä sekä buffet-lounas, joka vie kielen mennessään. Eat & Meetissä vieraasi voivat koota juuri mieleisensä lautasellisen ja istuutua pirttipöytiin tai sohvalle.

 

Piazza

Erityisesti kokousvieraille suunnattu ravintola tarjoilee À la carte -henkisiä lounasannoksia.

 

Panorama, halli 6

Suosittu lihapullabaari, jonka valikoimista löytyy myös lounassalaatit.

 

Balcony, halli 6-7

Nauti Gourmet-hampurilaisista ja Messukeskuksen parhaasta näköalasta halleihin 6 ja 7 tai ulos valoisten ikkunoiden läpi. Balconysta saa myös Fazerin perinteisiä kahvilaherkkuja katkarapuleivästä korvapuustiin. Lasillinen viiniä, huurteinen tai joku muu hyvä juoma kuuluu myös kahvilan tarjontaan. Tilaa voi hyödyntää VIP-aitiona ja brändätä pääyhteistyökumppanille.

 

Terra Nova Brasserie

Viihtyisä ravintola asiakastapaamisiin, liikelounaisiin sekä perheen yhteisiin ruokahetkiin.  Salaatti-keitto-pöytä alkupalaksi tai pääruoaksi lounasaikaan, päivällä lounaslista, illalla erillinen à la carte  -lista. Ravintolassa voit myös nauttia lasillisen pienen purtavan kera kokouspäivän päätteeksi. Käynti hotellin aulasta ja Messuaukiolta. Kesäaikaan auki on kukkasin aidattu terassi.

 

Pasta Sapore

Pasta-annoksia ja italialaista kahvia sekä jälkiruokia tarjoillaan saapasmaan värisessä rennossa sisustuksessa.

 

No 1 Cafe

Valitse kahvin seuraksi munkki tai täytetty bagel monipuolisesta valikoimasta hallissa 1. Messukeskuksen ainutlaatuisin kahvivalikoima: maistuisiko vaikka Oreo-kahvi?

 

Cafe 3, 5 ja 7

Tarjoa vieraillesi mahdollisuuksia levähtää ja napata kuppi kuumaa tiukan seminaariohjelman välissä. Kaikki messuhalleissa olevat kahvilat tarjoilevat Fazerin herkkuja keittiöstämme. Valitse juuri mieleinen valikoima vieraillesi.

Pop up -ravintolat

Tapahtuma-alueelle voidaan rakentaa myös omia pop-up ravintoloita. Kysy erilaisia vaihtoehtoja kiertävistä kahvikärryistä hodarivaunuihin.

 

Blogi: Hyödynnä aisteja tarjoiluissa