Testaa somistetut teematilat

LOISTO, NAMU, RENTO, SUOMI ja USVA.

RENTO houkuttelee

40 kokoontujaa verkottumaan letkeästi.

NAMU kutsuu

herkulliseen seisovaan kokoukseen 12 henkeä.

LOISTO kabinetin

ympärillä kokoontuu 14-16 arvovierasta.

USVA herättää

40 kokoontujaa aistikkaaseen päivään.

SUOMI-sali vie kanervikkoon

luokkamuodossa 70, tuoliriveillä 100.

Ihastuttava audiotorio

istuttaa 106 kuulijaa mukavasti.

Avarat ja valoisat aulatilat

aamu- ja iltapäiväkahvihetkiin ja taukotilaksi.

Talvipuutarhaan katetaan

kokouspäivä tai kokouslounas 300 nälkäiselle.

”Messukeskuksesta saamme aina selkeät ohjeet ja käytännön asioihin löytyy aina apua. Kaikki pelaa niin hyvin, ettei yksityiskohtia edes huomaa.”
– Jaakko Kuosmanen, johtava konsultti, Wakaru

 

Hyvä kokousjärjestäjä,

elämykselliset ja ergonomiset kokoustilat löydät Helsingin Pasilasta. Kyllä Messukeskuksen kokousmaailmassa, aivan messuhallien kyljessä sijaitsee 40 erilaista tilaa, seminaarisalia ja kokoushuonetta. Kokousmaailmaan kutsut vaivatta arvoisat vieraat, kullanarvoiset asiakkaasi ja tärkeät tiimitoverit. Kokoustiloissamme on lujitettu liikesuhteita ja tehty tärkeitä päätöksiä ja kymmeniä vuosia. Kokoontukaa pienesti tai suuresti – meiltä löydät sopivan seminaarisalin, auditorion, kokoustilan, neuvotteluhuoneen ja paljon rinnakkaisia huoneita ryhmätyötiloiksi. Kokoustamosta löydät:

  • 20 kokoustilaa 6−100 hengelle
  • 7 seminaarisalia 100−1 100 kuulijalle
  • 1 100 paikkaisen salin
  • 6 ravintolaa
  • 244 huoneen hotellin
  • 4 saunaa
  • 1 à la carte –ravintola

Haluamme helpottaa työtäsi, siispä viitoitimme sinulle polun onnistuneen kokouksen, seminaarin tai koulutuksen järjestämiseen. Keräsimme vuosien kokemuksen monelta eri ammattilaiselta tiiviiseen muotoon ja kokosimme muistilistoja ja ideoita, missä olemme pyrkineet lähestymään tilaisuuden järjestämistä konkretian tasolla. Hyödynnä muistilistat ja inspiroidu ehdotuksistamme. Hio oppaamme avulla kokoontumisestasi timantti.

Astu seikkailuun aarre-sivulla

Katso tilaesittely

Tilaesittely

Näin löydät perille

Tulo-ohjeet

Tilaa kätevät kokouspaketit

Kokouspaketit

Tilaesittely tutustuttaa sinut tiloihimme 360-kuvin ja havainnekuvin erilaisten tilaisuuksien käytössä. Hae inspiraatiota, vertaile kapasiteetteja ja suunnittele kokonaisuuksia pohjakartan avulla. Tilojen info-tekstistä löydät varustukseen ja kapasiteettiin liittyvät tiedot. Sivun alalaidasta Tilat-painikkeesta pääset tarkastelemaan kaikkien tilojen koko ja kapasiteettitietoja kuvien kera. Autamme mieluusti sinua löytämään sopivan tilan ja kokonaisuuden ryhmätyötiloista taukotilaan ja juhlaan.

Kokousmaailmaamme on oma sisäänkäynti, jonka voi valjastaa myös tilaisuuden käyttöön rekisteröitymisestä vaatesäilytykseen. Tiloihin on käynti myös viereisestä hotellin ovesta. Vieraat kannattaa ohjeistaa saapumaan tilaisuuteenne parhaiten soveltuvasta sisäänkäynnistä ja hyödyntämään tilaamianne lisäpalveluita pysäköinnistä vartioituun vaatesäilytykseen. Suunnittelussa auttavat meidän henkilökunta ilomielin. Kaiken voit hoitaa helposti yhden ja saman yhteishenkilön kautta. Kokouspäivinä sinua palvelee kokousemäntä, joka huolehtii että kaikki toimii ja on valmiina ennen kokousvieraiden saapumista. Tuo vain tarvitsemasi somisteet ja materiaalit.

Kokouspaketti on näppärä tapa hoitaa kokouspäivä. Suosittelemmekin tutustumaan herkullisiin kokouspaketteihin, joihin on niputettu yhteen kaikki perinteiset kokoustarpeet tilasta tekniikkaan ja tarjoiluihin – helppoa, kuten olla pitääkin. Tule vain itse paikalle ja kutsu osallistujat. Hemmottele asiakkaitasi teemakokouspaketeilla uudistetuissa kokoushuoneissa tilan teeman mukaisen kokousmenun kera. Kokouspakettien kokoustarjoilut nautitaan usein lähimmässä ravintolassa tai kahvitorilla. Tarjoilut voidaan kattaa myös kokoustilaan, jolloin voitte nauttia herkuista eksklusiivisesti kokoustamisen lomassa.  Lue lisää kokouspaketeistamme >>

Viikon vinkit

Ideoita ja inspiraatiota tilaisuutesi suunnitteluun.

Kurkista blogiin

Puitteet kohdilleen

Sovita puitteet kokousken teemaan ja tavoitteeseen.

Huomioi nämä

Tärkeä tyhy-päivä

Miksi tyhy-päivä on tärkeä? Lue vinkkimme blogista.

Onnistunut tyhy-päivä