”Kaikki meni niin putkeen, ja vietimme kivan illan hyvässä seurassa ja hyvän ruuan ääressä. Henkilöstöjuhlassa tarjoilupisteitä oli 50 eikä 3200 juhlijan tarvinnut juuri odotella. Seuraavana päivänä 1500 kutsuvierastamme saivat gourmet-illallisen pöytiin tarjoiltuna lähes yhtä aikaa. Saliin purjehtivien tarjoilijoiden armada oli vaikuttava.”
-Tuija Hirvonen, viestintäjohtaja, YIT

 

Juhlan aika? Meiltä löydät mitä ihanimpia tiloja erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Tunnelmallisia tiloja löytyy talosta kuin talosta. Messukeskuksen muunneltavat tilat taipuvat juuri tilaisuutesi näköiseksi. Suunnitelmien tekemisessä auttaa meidän huikea ja osaava tiimi. Kysy rohkeasti apua.

 

Tutustu tiloihimme virtuaaliesittelyssä

 

Fazer 125-vuoden kokemuksella

buffettarjoilut jopa 10 000

ja pöytiintarjoiltuna 6 000

Ruoka ja rentoutuminen viimeistelevät juhlan

Viihtyisiin ravintoloihimme, Talvipuutarhaan tai kokoussaleihin voidaan kattaa näyttävät tarjoilut isollekin vierasjoukolle. Tunnelmallisessa Talvipuutarhassa voit järjestää juhlatilaisuuden 400 vieraalla ja halleissamme onnistuu istuva illallinen 6 000 ja buffettarjoilut jopa 10 000 juhlijalle. Hyödynnä myös rinnakkaiset tilat – aula- ja galleriatiloissa järjestät helposti etkot tai jatkot ennen gaalaillallista. Kaikki palvelut parkkipaikoista, saunatiloihin ja majoitukseen löytyy saman katon alta. Täältä ei tarvitse poistua!

Lue lisää tapahtumapalveluistamme ja hiotaan yhdessä juhlistasi timantti.

Viikon vinkit

Ideoita ja inspiraatiota tilaisuutesi suunnitteluun.

Kurkista blogiin

Löydä aarre

Uusia ideoita konkareiden menestystarinoista.

Lue case-tarinat

Viimeistely huomataan

Yksityiskohdat viimeistelevät tunnelman ja muistijäljen.

Tarkista muistilista