Siipi − Täyden palvelun tapahtumatalo

”Kiitos paljon taas tilaisuuksiemme järjestämisestä! On ilo järjestää tapahtumia, jossa vastapuolella on rautaisia ammattilaisia ja kaikkeen saa aina nopeasti vastauksen ja hyvän ratkaisun.” − asiakaspalaute 2017

Helsingin Pasilassa sinua palvelee rautainen joukko tapahtuma-alan ammattilaisia. Autamme onnistumaan kokouksissa, kongresseissa, juhlissa ja muissa tapahtumissa. Meiltä löydät puitteet tuloksellisille kohtaamisille. Voit valita 40 erilaisesta tilasta, 21 ravintolasta ja 7 hallista ja kaikista tapahtumapalveluista, mitä tilaisuutesi tarvitsee. Kanssamme mikään tapahtuma ei ole liian pieni tai iso.

Uudistumme jatkuvasti. Oletko jo kokoustanut Loistossa, verkostoitunut Rennossa tai sukeltanut Suomi-tilan kanervikkoon? Kesän aikana valmistunut Usva-tila herättää aistillisempaan päivään 40 kokoustajaa. Namu on herkullinen huone 12 hengen seisovaan kokoukseen. Näistä ei malttaisi lähteä pois. Lisää vielä oheispalveluita ja hyödynnä lisätyn todellisuuden mahdollisuudet tarjota vieraillesi elämyksiä.

Meillä mikään tapahtuma ei ole liian pieni tai iso

Toteutamme tapahtumajärjestäjän kunnianhimoisimmatkin unelmat ja teemme kokousten varaamisesta mieluisaa. Meillä on kokous- ja seminaaritiloja 6−1100 hengelle sekä laskevan katsomon Amfi-sali jopa 4 400 kuulijalle. Todelliseen tilantarpeeseen voi valjastaa käyttöönsä hallit, jolloin vain mielikuvitus asettaa rajat tapahtuman tuotannolle.

Voi miten paljon vaihtoehtoja!

Iskikö valinnan vaikeus? Ei hätää, katsotaan yhdessä. Oli kyseessä sopivan tilan löytäminen, viimeisimmän av-tekniikan virittäminen tai cocktail-palojen valinta, autamme sinua ideoimaan ja toteuttamaan tilaisuutesi. Kysy mitä vain, olemme sinua varten.

Ota yhteyttä

USVA vai NAMU?

USVA avaa ovensa astetta aistillisempaan kokoustilaan. Siellä kokoontuu 40 henkeä rauhallisissa tunnelmissa. Usvan lomasta alkaa hälvetä ideoita, kun päivä alkaa oikein sarastaa. Usva on kesällä uuden ilmeen saanut tila, joka saa seurakseen Namun. NAMU on herkullinen huone 12 hengen tiimille. Siellä pidät palaveria seisten tai mukavasti satulatuoleilla.

Muistatko myös RENTO- ja LOISTO-kokousthuoneet? Loistokkaassa kabinetissa kokoontuu 14 kokoustajaa ja Rennossa 40 henkeä tapaa letkeästi ja pinnistelemättä. SUOMI-salissa kohtaa jopa sata suomalaisuutta kunnioittavaa kuulijaa. Näistä ei malttaisi lähteä pois.

Pyydä tarjous

Ropecon

Kysy vaikka asiakkailtamme

Kehitysjohtaja, roolipeliharrastaja tai startup-yrittäjä − meillä viihtyy vieraat niin maailmanluokan seminaariohjelman parissa kuin pitchaajat ja valomiekkailijat. Tapahtumatalomme taipuu moneen. Oli järjestäjänä innokkaat harrastajat tai vuosittain kymmeniä tilaisuuksia toteuttavat ammattilaiset, tarjoamme sykähdyttävää palvelua − 97 % asiakkaistamme suosittelee meitä tapahtumakumppaniksi.

”Perjantain perusteella sanoisin, että Messukeskus ja Kokoustamo palvelee oikein hyvin Ropeconia! Siellä on tilaa ja happea!”Ropecon 2016 roolipelitapahtuman palautetta somessa

Lue talossamme koettua:

Menestys- ja kasvutarinoita

Kokoustilat

Lue lisää!

Kokouspaketit

Lue lisää!

Tapahtumatilat

Katso lisää!

Juhlatilat

Lue lisää!

Ravintolatilat

Lue lisää!

Referenssit

Katso lisää!

Tapahtumien ammattilaiset

Katso lisää!

Cateringpalvelut

Katso lisää!

Tekniset palvelut

Lue lisää!

CASE: Slush

Yksi Euroopan suurimmista kasvuyrittäjyystapahtumista.

Lue menestystarina

CASE: Nordic Business Forum

Supersuosittu liike-elämän kansainvälinen seminaari.

Lue menestystarina