Kokous- ja tapahtumatekniikka

Pieni tai suuri tapahtuma – tarjoamme uusimman tekniikan mukaiset av-palvelut kokoustekniikasta suuriin kansainvälisiin kongresseihin. Valitse laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme – meiltä löytyy esimerkiksi markkinoiden tehokkaimmat projektorit, suurkuvatekniikan mahdollistavat kuvankäsittelylaitteistot, HD-tasoinen videokuvauskalusto sekä EU-standardien mukaiset tulkkauslaitteet. Tekninen varustus kattaa tarvittavat kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin valaistuksesta AV-tekniikkaan ja ennennäkemättömiin teknisiin tuotantoihin festivaaleista maailmanluokan seminaareihin.

Tietoliikenneverkkomme on nopea ja tiloissamme toimii veloitukseton langaton WLAN-lähiverkko. Langattoman verkon tiedonsiirtonopeus on noin 20 Mbit/s ja langallisen verkon nopeus parhaimmillaan 100 Mbit/s. Tarjoamme myös tarvittavat tietoturvapalvelut ja varmennetut yhteydet.

Kokoushuoneissa vakiovarusteena on LCD-näyttö tai dataprojektori ja valkokangas sekä WLAN-verkon lisäksi yksi kiinteä verkkoyhteys. Seminaarisalien vakiovarustukseen kuuluu lisäksi puheäänentoisto. Tiloihin on saatavissa myös puhujakoroke tai korotettu puhujalava.

Kokoustekniikasta ja tietoliikenneyhteyksistä vastaa Suomen johtava av-tekniikan osaaja, Suomen Videoviestintä SVV Oy. Lisätietoja>>